Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Festlokaler i Stavanger

6 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Arrangér fantastiske fester i Stavanger!

I Stavanger findes en række festlokaler, perfekte til alle mulige typer fester og arrangementer. Hold julefrokosten, fødselsdagsfesten eller dit bryllup på et af vores hoteller. Alt, som er værd at fejres, kan fejres hos Nordic Choice Hotels!

Alle vores konferencehoteller i Stavanger er perfekte til forskellige typer arrangementer og events. Bryllup, dåb, fødselsdag eller hvilken anden anledning der kræver en stor fest, kan fejres med Nordic Choice Hotels! Nyd også Stavangers bilfrie city, hvor du kan slentre rundt på de hyggelige gader med butikker og caféer.

Skræddersyet fest efter dine behov

Vi tilbyder en skryddersyet plan for dig og din fest, og ser til at alt går smidigt under festens gang. Dette er dit arrangement, og for os er det vigtigt, at du kan nyde det. På vores konferencehoteller findes der altid personel, der sørger for at dine ønsker og behov opfyldes. HAr du mange gæster, kan I selvfølgelig bo på alle vores konferencehoteller. Flere af dem har også suiter, hvis du vil unde dig selv lidt ekstra luksus. Snak om festlighederne dagen efter ved morgenmaden og forlæng din oplevelse... og festen.

Konferenshotel i Stavanger centrum

Hold en fest med sensationel udsigt over fjorden på Clarion Hotel Stavanger, eller arrangér et stort event på Clarion Hotel Energy, Stavangers største konferencehotel med udsigt over landligt landskab. Blev det sent i går? Bare rolig, Comfort Hotel Stavanger tilbyder Lazy Sundays, hvor du kan spise sen morgenmad og også checke ud kl. 18.00. Her kan du forlænge festen!

Festlokaler i nærheden af Stavanger lufthavn

Skal du gifte dig og vil være tæt på lufthavn, kirke og hotel, så er Quality Airport Hotel Stavanger og Clarion Hotel Air de ultimative valg for dig - get married, party and elope! Har du gæster, der rejser ind med fly, er Quality Hotel Pond og Quality Hotel Residence meget gode valg til din ffest. Med en beliggenhed kun 10-15 minutters bilrejse fra Stavanger lufthavn, Sola, kan dine gæster smidigt og hurtigt tage sig til og fra hotellet. 

Store fødselsdagsfester, bryllup, dåb eller hvilken dag som helst, der er værd at fejre med en rigtig fest, kan arrangeres på vores konferencehoteller i Stavanger. Tilføj en forespørgsel for det eller de hoteller, som passer dig bedst - du kan vælge lige så mange hoteller, som du vil!

Læs mindre
6 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.003 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.