Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Tønsberg Norge

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konferencer, møder og events i Tønsberg

Skal du have konference, møde eller et privat arrangement i Tønsberg? Vi har to hoteller som kan hjælpe med alt fra små workshops til store konferencer. På Quality Hotel® Tønsberg og Quality Hotel® Klubben er der flere passende lokaler.

I centrum af Tønsberg finder du begge vores hoteller. Quality Hotel Tønsberg ligger for enden af bryggen ved Oseberg Kulturhus, mens Quality Hotel Klubben ligger højere oppe i byen.

Med hotellernes centrale beliggenhed er det let at komme til og fra Tønsbergs mange attraktioner. Det tager kun 20 minutter at køre til Sandefjord Lufthavn, Torp, og 1,5 time med tog til Oslo Hovedbanegård.

På Quality Hotel Tønsberg er der mange lokaler med fleksible løsninger, og med adgang til Oseberg Kulturhus er der uendeligt mange muligheder på hotellet. På øverste etage er der til og med en pool, hvis I har brug for en afslappende afslutning på dagen.

Quality Hotel Klubben kan byde på lokaler i forskellige størrelser. Her er der også en restaurant og bar, og muligheden for at arrangere for eksempel en banket eller en messe, hvis du har brug for meget plads. Vil du have jobbet med til kickoff arrangerer Quality Hotel Klubben flere show i løbet af året.

Tønsberg ligger smukt med Byfjorden tæt på. En gåtur langs bryggen, eller en bedre middag på en af byens mange restauranter, er klart at anbefale om sommeren. En kort biltur væk finder du også Tjørne og Færder nationalpark. Her kan du opleve den smukke, norske skærgård.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.566.102.004 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.