Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Tromsø Norge

3 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møde og konference i Tromsø

Ved at lægge mødet, konferencen eller eventet i Tromsø får du ikke bare vellykkede arrangementer på vores hoteller – er du heldig, spreder nordlyset sig over himmelen i de sorte vintremåneder, og om sommeren kan du opleve den specielle midnatssol!

Clarion Collection® Hotel With passer godt til de mindre møder. Hotellet ligger helt nede ved havnekanten, og har mødelokaler til små og mellemstore grupper. Her kan overnattende gæster tage en pause i saunaen. For større møder, konferencer eller private arrangementer ligger Clarion Collection® Hotel Aurora også på havnekanten, med konferencelokaler i forskellige størrelser. Her kan en lang dag med møder afsluttes i boblebadet på taget, med fantastisk udsigt over byen, havet og fjeldene rundt om.

Quality Hotel Saga ligger ved flybusterminalen og Hurtigrutekajen midt i centrum og har en større konferenceafdeling, hvor der kan holdes alt fra konferencer over flere dage til messer og bryllup. Helt nede ved havet finder du Tromsøs største kongres- og konferencehotel, Clarion Hotel® The Edge. Her afholdes kurser, seminarer og konferencer og store events og kulturarrangementer. På øverste etage ligger et konferenceområde med en uovertruffen udsigt over havet, den kendte kirke Ishavskatedralen og fjeldlandskabet. Hotellet har også Kitchen & Table-restaurant, og på 11.etage ligger Skybar som også kan bruges til private arrangementer. Udover møder og konferencer arrangerer hotellet alt fra bryllupper til kickoff og udstillinger.

I Tromsø, også kendt som Nordens Paris, er det meget at se, hvis tiden er til det. For dig med god tid er Tromsø et perfekt udgangspunkt til havkajak, fjordcruise og RIB-ture. Er der kun begrænset tid til rådighed? Tag kollegerne eller slænget med til en uformel øl i den historiske Ølhal, eller tag Fjellheisen til udsigtspunktet Storsteinen og få en panoramaudsigt over byen og den omkringliggende natur. Måske er du heldig og kan nyde synet af aurora borealis.

Fra Tromsø Lufthavn, Langnes tager det ca. 10 minutter med bil til Tromsø centrum.

 

Læs mindre
3 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.