Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Arlandastad Sverige

17 hoteller i nærheden

3 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference og møder i Arlandastad

Fem minutter fra Stockholm Arlanda Airport finder du vores konferencehotel Quality Airport Hotel™ Hotel Arlanda. Her venter gratis parkering og store, fleksible lokaler. Søger du lokale inde i lufthavnen anbefaler vi Clarion Hotel® Arlanda Airport.

Quality Hotel Airport Arlanda ligger i indkøbscentret Eurostop i Arlandastad, fem minutter med bil fra terminalerne og nærliggende Märsta med flere butikker og restauranter. Lokalerne på Quality Hotel Airport Arlanda passer perfekt til firmaer i og omkring Märsta, Uppsala, Sigtuna og nordlige omegne. I nærheden finder du også virksomheds- og industriområder som Brista og nærliggende Rosersberg med Postnords nyopførte, enorme postterminal.

Konferencehotellet tilbyder også gratis transfer til og fra Stockholm Arlanda Airport, otte kilometer væk. Lokalerne er med andre ord lette at komme til også for tilrejsende deltagere fra Sverige og resten af verden. På hotellet er der lokaler i forskellige størrelser til enhver lejlighed. Book bestyrelsesmødet, foreningens årsmøde, konferencen, kickoff, seminaret eller kurset i nogle af hotellets lokaler. Selvfølgelig er det også muligt at booke lokalerne til private fester og jubilæer. På hotellet er der bistro, bar og fitnessrum, så I kan være aktive og være sammen, når mødedagen er slut.  

Vil du gerne opholde dig inde i SkyCity, midt mellem Terminal 4 og 5, inde i Arlanda lufthavn er lufthavnshotellet Clarion Hotel® Arlanda Airport det rigtige valg. Hotellet kan, udover sin unikke beliggenhed, prale med et antal konference- og mødelokaler, inklusiv en enorm banketsal, fitnessrum og udendørspool samt populære Kitchen & Table, med både bar og restaurant.

Arlandastad er et knudepunkt for transport til hele landet og resten af verden. Det er det perfekte sted at holde det internationale seminar eller konference. Velkommen!

Læs mindre
3 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.