Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Arvika Sverige

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference- og mødelokaler i Arvika

Er du på jagt efter mødelokaler i Arvika? Vi har konferencemuligheder midt i byen. Med et par minutters gang til Arvika station med tæt tog- og bustrafik er det nemt at komme hertil fra Stockholm, Göteborg, Oslo og andre nærliggende steder.

Midt på gågaden, på Kyrkogatan 25, i Arvika finder du Clarion Collection® Hotel Bristol, det perfekte mødested til dit bestyrelsesmøde, din workshop, seminar eller kursus. Efter mødet kan I geare ned i hotellets relaxafdeling med sauna eller køre en svedig træningsomgang i vores fitnesscenter, der har åbent døgnet rundt. Hotellet hjælper selvfølgelig med at møde dine behov og ønsker, uanset om det handler om et enklere kaffearrangement eller en rigtig festaften med treretters middag.

Arvikas lange tradition som industriby opretholdes i dag blandt andet af Volvo Construction Equipment, som er førende i verden inden for fremstilling af gummigeder. Ticksters hovedkontor ligger også i byen.

Beliggende i hjertet af Värmland og omgivet af mange søer er Arvika et perfekt udgangspunkt for at opdage områdets kultur og natur. Her er alle muligheder for at arrangere teambuilding og gruppeaktiviteter også udenfor hotellets vægge. Tag deltagerne med ud og padle, cykle eller vandre i Glaskogens naturreservat. Området er kendt for sit rige kulturudbud med sang, musik, kunst og håndværk. Fra hotellet er du i gåafstand til både Rackstadmuseet og Konsthallen. I sommerperioden byder byen på et rigt udbud af koncerter og udstillinger.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.