Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Borås Sverige

14 hoteller i nærheden

2 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference- og mødelokaler i Borås

Hvis du skal have møde, konference eller event i Borås tilbyder vores konferencehoteller centrale lokaler til enhver lejlighed. Med 5 minutter til Borås Rejsecentrum kommer du nemt til Göteborg og Landvetter lufthavn.

Til dig, som vil have en mindre konference eller et bestyrelsesmøde passer mødelokalerne på Comfort Hotel® Jazz, beliggende ved Borås hovedgade, fremragende. Her har du og dine konferencekolleger mulighed for at spise frokost og afslutte mødet med en god middag og et glas vin på den populære restaurant Brasseriet i samme bygning.

Nabo til Stadsparken ligger Quality Hotel™ Grand, Borås klar med en moderne konferenceafdeling, som passer alle typer møder, workshops, konferencer, messer, kickoff, mingleevent, lanceringer og fester. Vil du have mad til møde eller event, hjælper vi selvfølgelig med at imødekomme dine behov, uanset om det gælder et enklere kaffearrangement eller en rigtig festaften med treretters menu. Hotellet har også spa og en velbesøgt natklub.

Som gammel tekstilby er Borås nutildags hjemby for et e-handelscentrum inden for især tekstilindustrien med foretagender som H&M Online og Gina Tricot. Her finder du også Textilhögskolan og du kan besøge Textile Fashion Center og Textilmuseet. Også kunst, skulpturer og street art præger byen, som har et rigt kulturliv med mange gallerier, udstillinger og museer. Blot to kilometer væk ligger Borås Djurpark med både nordiske og afrikanske dyr.

Begge vores konferencehoteller ligger i gåafstand til folkeliv, shopping og restauranter. Hvorfor ikke gå en tur i Borås mest besøgte park, Stadsparken, mellem møderne?

Læs mindre
2 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.566.101.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.