Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Borlänge Sverige

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference- og mødelokaler i Borlänge

Er du i gang med at booke møde- og konferencelokale i Borlänge? På konferencehotellet Quality Hotel™ Galaxen er der konferencemuligheder for alt fra det lille møde til den storslåede gallamiddag.

Hvis du er på udkig efter konference-, møde-, eller messelokale eller det perfekte sted til dit event eller workshop i Borlänge er du på rette vej. Vi hjælper selvfølgelig med at komme dine behov og ønsker i møde, uanset om du vil arrangere et kursus, en rigtig festaften med treretters middag eller skræddersy teambuildings aktiviteter.

Konferencehotellet ligger i det centrale Borlänge i gåafstand til shopping og fornøjelser. Der er bare 10 minutter til fods til Borlänge centralstation. Da byen er et knudepunkt med tæt togtrafik og Dala Airport 10 minutter sydpå med bil, kan konferencegæster og kursusdeltagere fra hele landet let komme hertil. Borlänge er hjemsted for mange virksomheder såsom SSAB Tunnplåt Borlänge og Stora Enso Kvarnsveden, og her har Trafikverket sit hovedkontor. I Borlänge finder du også dele af Högskolan Dalarna og i starten af juli hvert år afholdes musikfestivalen Peace & Love.

Borlänge er et perfekt udgangspunkt for at opdage Dalarnas kultur og natur. Framtidsmuseet med planetarium og naturvidenskabelige eksperimentværksteder finder du under samme tag som hotellet. Også uden for hotellet er der alle forudsætninger for at arrangere teambuilding og gruppeaktiviteter. Tag deltagerne med ned i den spændende Äventyrsgruben og prøv gruppedykning eller klatring. Bliv på land og tag på vandretur ad fine vandreruter i Gyllbergen, tag på cykeltur i kuperet terræn eller padl en kajak på søen. Om vinteren passer søen fint for alle, som kan lide at løbe på skøjter, og til bakkerne Bjursås Skicenter og Romme Alpin er der blot 20 minutter i bil.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.