Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Falun Sverige

0 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference- og mødelokaler i Falun

Skal du booke mødelokale i Falun? Vi har konferencemuligheder midt i byen. Med syv minutters gang til Resecentrum og Falun centralstation og 30 minutter i bil til flyvepladsen Dala Airport er det let at komme hertil.

I de rolige dele af det centrale Falun, Faluåens østside, finder du Clarion Collection® Hotel Bergmästaren, det perfekte mødested for dit møde, event, fest eller konference. Hotellet er beliggende på Bergskolegränd 7 og har både konference- og mødelokaler. Her kan du få hjælp med alt, når det kommer til mad, drikke og planlægning til mødet eller eventet, uanset om det handler om enklere eftermiddagskaffe, en rigtig festaften med treretters middag eller teambuildingaktiviteter.

Falun med sine historiske, rødmalede kvarterer er omgivet af verdensarvsbeskyttet natur, og er et perfekt udgangspunkt for at opdage Dalarnas kultur og natur. Her er der alle muligheder for at arrangere teambuilding og gruppeaktiviteter også uden for hotellets vægge. Besøg Falu kobbermine og Dalarnas museum, som ligger i gåafstand fra hotellet. Kunstneren Carl Larssons farvestærke hjem Sundborn er 20 minutter væk med bil, og friluftsscenen Dalhalla er en times bilrejse mod nord. Om vinteren passer søen godt for alle som løber på skøjter. Både slalom- og langrendsskimuligheder er lige i nærheden, og der er blot en halv times biltur til bakkerne Bjursås Skicenter og Romme Alpin.

Læs mindre
0 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.