Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Gällivare Sverige

0 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konference i Gällivare

Er du på jagt efter konference- og mødelokaler midt i Gällivare? Vi tilbyder flere lokaler i forskellige størrelser på konferencehotellet Quality Hotel™ Lapland, med den norrlandske natur i baghaven og et stenkast fra Gällivares togstation.

Quality Hotel Lapland er et fremragende konferencehotel, hvad end du har brug for lokaler til det lille møde eller vil gå all in med konference, kickoff og teambuilding. Her er der også mulighed for at holde større middage og banketter i hotellets eventlokale.

På Quality Hotel Lapland er der ikke bare moderne og fleksible mødelokaler, der er også eminente muligheder, når det er tid til teamaktiviteter. Hvad med at udfordre kollegerne i hotellets egen bowlinghall eller slappe af i relaxafdelingens sauna? Bedst af alt er måske tagetagen med tagpool, opvarmet jacuzzi og Skybar med smuk udsigt over det nærliggende fjeld og alpincentret Dundret.

Hvis der er tid til at gå på opdagelse i Gällivares seværdigheder er der et stort udbud af aktiviteter. Naturen er byens fornemmeste attraktion med flere nationalparker og vandrestier i området. Kajak, snescooter, hundeslæde, til fods eller med helikopter – vælg din måde at komme tættere på den lapplandske natur. Er I her på den rigtige tid af året, kommer I måske ovenikøbet til at opleve de verdensberømte naturfænomener midnatssol og nordlys. I er jo trods alt nord for polarcirklen.

Vores konferencelokaler og hotel ligger bare 20 meter fra Gällivare station og rejsecentrum. 8 kilometer væk er den nærmeste lufthavn, Gällivare Lapland Airport. Kiruna Airport kan også være et alternativ, men ligger lidt længere væk fra Gällivare med sine 117 kilometer.

Læs mindre
0 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

Not a conference member?

Not a member? Sign up to receive our newsletter!

No, thank you!

Action you performed failed! Try again later.

Not a conference member?
Thank you for signing up!

You will soon recieve an email with great offers

2.564.384.002 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.