Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Gävle Sverige

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konference i Gävle

Book konference, event eller festlokale på det centrale Clarion Hotel® Winn, midt i Gävle. Hotellet har flere konference- og mødelokaler at vælge imellem med byens seværdigheder lige om hjørnet og tæt på Gävle centralstation.

Som Gävles største konferencehotel har Clarion Hotel Winn stor erfaring med at arrangere møder og konferencer af enhver størrelse. Halvdelen af konferencelokalerne finder I på hotellet, mens den anden halvdel ligger 150 meter væk i et eksternt konferenceanlæg. Mulighederne er mange, om I samles til bestyrelsesmøde, kickoff eller en vigtig præsentation.  

Med central beliggenhed midt i city passer Clarion Hotel Winn også perfekt til private events og arrangementer, som bryllup, fest og udstillinger. Hvorfor ikke arrangere fødselsdagsbrunchen eller den første drink på polterabenden på restaurant Brasserie Absint?

Sørg for at geare ned i hotellets relaxafdeling efter en dag fuld af brainstorming og møder. Tag nogle afslappende svømmetag i poolen og book en skøn behandling, så føler du dig garanteret som ny inden aftenens aktiviteter i byen. Gävles udbud og seværdigheder ligger lige ved hånden. Tag på vandretur langs gaderne i Gamla Stans hyggelige kvarterer, hvor den smukke arkitektur bidrager til stemningen, eller gør dig bekendt med byens historie og besøg Fängelsemuséet eller Järnvägsmuséet. Fra hotellet er der heller ikke langt til Gävleåen som løber gennem byen. Tag Kungsbron over vandet, så ser I Gävle slot, og hvis I er her i december må I ikke gå glip af Gävles store kendis, Gävlebukken, som indvies på slotstorvet hvert år.  

Med konferencen på Clarion Hotel Winn er I tæt på Gävle centralstation, som ligger ca. 750 meter væk, mens det tager ca. 1,5 time at komme til Arlanda Airport, som er den nærmeste lufthavn.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.