Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Gøteborg Sverige

9 hoteller matcher din søgning

Læg til et eller flere hoteller til din forespørgsel, så kontakter vi dig.

9 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference- og mødelokaler i Gøteborg

Skal du afholde møde, konference eller event i Gøteborg har vi mange valgmuligheder til dig. Fra unikke designhoteller midt i Gøteborg centrum til store konferencecentre tæt på de største virksomheder og industrier.

Lokaler med central beliggenhed

Vores hoteller tilbyder lokaler til enhver lejlighed og på en lang række beliggenheder i Gøteborgområdet. Moderne og prisbilligt på Comfort Hotel Göteborg på Skeppsbroplatsen, klassiskt på Quality Hotel Panorama, Göteborg ved Liseberg, populært og designflot på Clarion Hotel Post, Avalon Hotel og Clarion Collection Hotel Odin ved Drottningtorget, Gøteborgs Hovedbanegård og Brunnsplatsen og lettilgængeligt og stort på Quality Hotel 11 og Quality Hotel Winn Göteborg ved Eriksberg og Tingstadsmotet. Fra Landvetter lufthavn tager det ca. 20 minutter med flybus til Gøteborg City.

Book ved at lægge et eller flere hoteller til i din efterspørgsel.

Værelser og lokaler til alle anledninger

Hotellernes muligheder spænder vidt fra enkle mødelokaler for nogle få personer til banketsale og større konferencehaller med plads til både kongresser, fester, bryllup, kick-off, udstillinger, seminarer, kurser og produktlanceringer. Hvis du vil have mad til dit møde eller event, hjælper vi selvfølgelig med at opfylde dine ønsker, uanset om det gælder en lidt enklere servering af kaffe og tilbehør eller en rigtig festaften med treretters menu.

Seværdigheder og aktiviteter

Lægger du konferencen i Gøteborg har du desuden adgang til at, hvad en storby kan tilbyde og lidt til. Her er et aktivt kunst-, film- og musikliv med Göteborgs årlige filmfestival og nogle af landets mest velbesøgte koncertscener som det nye Ullevi Stadion og Slottskogen, hvor musikfestivalen Way Out West bliver afholdt i august hvert år, en lang række museer for de kunst- og historieinteresserede, folkeliv og Nordens største forlystelsespark Liseberg.

Tag en pause - slentr rundt i byen

Gøteborg er en levende havneby med masser af charme, så tag en pause fra møderne og giv dig selv tid til at slentre gennem de hyggelige gader ved Grönsakstorget, dandere den på Avenyn, se en storslået udstilling i Gøteborgs Opera, oplev det charmerende Haga eller besøg en af de mange restauranter og pubs langs Andra og Tredja Långgatan.

 

Nærliggende konferencedestinationer

Stenungsund

Borås

Trollhättan

Varberg

Læs mindre
9 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.566.101.002 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.