Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Haninge Sverige

13 hoteller i nærheden

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference- og mødelokaler i Haninge

Leder du efter møde- og konferencelokale i Haninge? Vi har et perfekt mødested, som desuden er tilgængelighedstilpasset. Med gode trafikforbindelser, 20 minutter fra Stockholms hovedbanegård og 10 minutter fra Stockholmsmessen er du tæt på det meste.

1 minut fra lokaltogstationen Handen finder du det perfekte mødested syd for Stockholm. Quality Hotel™ Winn har mange konference- og mødelokaler i forskellige størrelser, som passer alle slags møder, kurser, seminarer, fester og mingleevents. Udover at hotellet er nyrenoveret, skal det være nemt at mødes her, og derfor kan hotellet også prale med at være et af Sveriges mest tilgængelighedstilpassede. Hotellet tilbyder også fuldt handicaptilpassede hotelværelser og værelser, hvor dørtring og bruservægge er fjernet for bedre tilgængelighed, desuden er der et antal værelser tilpasset mennesker med syns- og hørelsenedsætninger. Uanset om I her til et hurtigt møde eller en tredageskonference, hjælper hotellet gerne til med alt fra eftermiddagskaffe, snacks og frokost til en rigtig festaften med treretters middag, planlægning af event eller at skræddersy aktiviteter.

På hotellet er det populære restaurantkoncept Brasserie X, hvor det franske køkken møder skandinaviske smage og Bar X, hvor I kan afslutte dagen med en after work drink eller tage en fordrink.

Quality Hotel Winn passer også fremragende, hvis der er teambuilding på dagsordenen. Med hotellets beliggenhed er der alle forudsætninger for at arrangere gruppeaktiviteter også udenfor hotellets vægge. Rudans friluftsområde ligger i gåafstand og lokker med løbe-, mountainbike- og skispor, badestrand, frisbeegolf, mulighed for at fiske og spille beachvolley eller grille. Nærheden til Stockholms skærgård gør det nemt at udforske smukke Utö og Dalarö for eksempel gennem vragsafari eller sejlads.

Fra konferencehotellet har du gåafstand til Haninge Centrum shoppingcentrum og både Kungliga Tekniska Högskolan og Södertörn har filialer i Handen.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.