Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Helsingborg Sverige

8 hoteller i nærheden

3 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference og mødelokaler i Helsingborg

Vil du booke møde- eller konferencelokaler i Helsingborg? Med flere konferencehoteller i de centrale dele af byen er der mødelokaler til mange forskellige behov, om det er til en kickoff eller I har brug for et festlokale.

Med mødet eller konferencen på Clarion Grand Hotel® Helsingborg befinder I jer så centralt, I kan komme, med Stortorget lige udenfor hoteldørene og det middelalderlige tårn Kärnan et stenkast væk. Her er det muligt at booke alt fra det mindre mødelokale og minglelokaler til at arrangere større messer og banketmiddage.

På Comfort Hotel® Nouveau er det enkle mødekoncept i fokus. Her er der flere fleksible konferencelokaler og mødelokaler, som passer til såvel kickoff som bestyrelsesmødet. I kan også benytte jer af hotellets charmerende tagterasse. Hvorfor ikke planlægge en teammorgenmad, afterwork drinks eller et specialevent under åben himmel?

Både Clarion Grand Hotel Helsingborg og Comfort Hotel Nouveau ligger centralt i Helsingborg, med gåafstand til både folkeliv og populære turistattraktioner. På bare 5 minutters gåtur kommer du til Helsingborg C, også kaldet Knutpunkten, og færgen til Danmark. Fra Ängelholm-Helsingborg Airport tager det ca. 30 minutter med bil til vores hoteller.

Med sin smukke beliggenhed ved havet har Helsingborg en lang og spadseretursvenlig kystlinje. Her er der også rare cafeer, restauranter og barer at vælge imellem. For den badelystne er der også flere friluftsbade. I byen er der et rigt kulturliv med mange spændende museer at besøge såsom Dunkers kulturhus og Grafiska museum. Eller hvorfor ikke kigge nærmere på det populære Sofiero Slot og slotsparkens fantastiske have?

Læs mindre
3 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.