Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Karlstad Sverige

3 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference og mødelokaler i Karlstad

Vil du booke møde- og konferencelokaler i Karlstad? Med tre konferencehoteller i det centrale Karlstad kan vi tilbyde mødelokaler til forskellige behov.

Vi har centralt beliggende lokaler, som passer perfekt både til den store konference, bestyrelsesmødet eller kickoff. Hvis du er på jagt efter et større konferencehotel er Clarion Collection® Hotel Plaza perfekt, mens Clarion Collection® Hotel Bilan og Clarion Collection® Hotel Drott kan tilbyde mødelokaler til lidt mindre selskaber. Vores lokaler fungerer også fremragende, hvis du skal arrangere event, fest, bryllupsmiddag eller en udstilling.

Mad og drikke er en vigtig del af oplevelsen ved en konference, og vi hjælper dig gerne med at arrangere alt fra morgenmad og eftermiddagskaffe til festmåltider og mingling events. Kontakt de respektive hoteller for mere information om, hvad de kan hjælpe med.

Hvis jeres tid er begrænset, ligger vores mødelokaler og konferencelokaler midt i centrum i behagelig gåafstand til både Karlstad Hovedbanegår, shoppingstrøg, seværdigheder og restauranter. Og skal du med flyet, ligger Karlstad kun ca. 30 minutter væk med bil fra vores hoteller.

I Karlstad er der også mange muligheder for at deltage i aktiviteter med teamet. Her er gode muligheder for at gå en runde golf, eller hvad med at tage en sejltur eller ro kajak på Klarälven eller Sveriges største indsø, Vänern? For de sportsinteresserede, banker Karlstads hjerte desuden lidt varmere for ishockey og det lokale hold Färjestad BK. Er du i stedet på udkig efter seværdigheder er det Konsthall Lars Lerin, Stadsparken, Brigadmuseet og havnen, du skal holde øje med. Fra havnen afgår også Bådbusserne, som i sommerperioden tilbyder populære bådture gennem den flotte skærgård og omkring Karlstad City. Når det er ved at være tid til en kaffepause kan en tur på Rosteriet, Löfbergs Lilas egen cafe, være et besøg værd. Hvis vinden er rigtig, kan hele byen dufte af kaffe, når man maler og rister kaffebønnerne i fabrikken.

Læs mindre
3 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.