Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Luleå Sverige

3 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference og mødelokaler i Luleå

Skal du have møde, konference eller event i Luleå har vi flere konferencehoteller at vælge mellem. På vores centralt beliggende hoteller kan vi klare det meste, om du har brug for det perfekte lokale, noget godt at spise og drikke eller en skøn seng.

Vores konferencehotel Clarion Hotel® Sense og Quality Hotel™ Luleå passer perfekt til at samle teamet til mødet, kickoff eller en længere konference. Her får du hjælp med alt fra teknik og planlægning til kaffe og snacks, finere middage og mingleevents. Og søger du lokaler til brylluppet, fødselsdagen eller en udstilling, så ordner vi også det.

Det går hurtigt at komme til hotellet, hvad end du kommer med tog eller fly. Luleå centralstation ligger kun ca. 500 meter væk og til Luleå Airport tager det kun omkring 10 minutter med bil.  

I Luleå er der et spændende og voksende erhvervsliv. Med The Node Pole fremhæves byens perfekte forudsætninger for datacentre – her finder du nemlig Facebooks to enorme datacentre. Luleås tekniske universitet er en stærkt bidragende faktor for udviklingen, med mange spændende udannelser og forskning i verdensklasse.

Vores konferencehoteller Clarion Hotel Sense og Quality Hotel Luleå ligger bare et stenkast fra Norra havn og giver jer et perfekt udgangspunkt til at udforske Luleås fornøjelser og oplevelser. I gåafstand finder I Stadsparken, Norrbottensteatern, Luleå citys shoppinggader og restauranter. For den historieinteresserede ligger desuden den UNESCO-udsete verdensarvsby Gammelstads Kyrkstad i nærheden. Luleå er selvfølgelig kendt for sin smukke, naturnære beliggenhed med havet som nabo og den nærliggende skærgård, hvilket åbner op for en hel del friluftsliv og eventyr.

Læs mindre
3 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.566.101.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.