Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Lund Sverige

9 hoteller i nærheden

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konference i Lund

Book lokalet til mødet eller konferencen i den charmerende universitetsby Lund midt i Skåne. På Clarion Collection Hotel® Planetstaden er Lunds seværdigheder i gåafstand og udenfor hoteldørene går busser mod Malmø.

Kunsthotellet Clarion Collection Hotel Planetstaden passer perfekt til dig, som har brug for lokaler til mødet, eventet eller konferencen i Lund, uanset om I vil overnatte eller bare blive her om dagen. Hotellet har flere moderne, lyse konferencelokaler, som nemt kan tilpasses efter jeres ønsker. Selvfølgelig kan du bestille mad og drikke til mødet eller eventet, uanset om det handler om enklere eftermiddagskaffe eller frokost til hele teamet. I kaffepausen kan I kigge nærmere på hotellets store kunstudbud eller sørge for at få lidt luft i haven og se skulpturerne.  

Med konferencen på Clarion Collection Hotel Planetstaden er I tæt på Lunds centralstation, busterminalen og til de store lufthavne Malmö Airport og Kastrup Copenhagen Airport. En af fordelene ved Lund er helt klart, at den er tæt på store byer både mod nord og syd. Med Øresundstoget kommer I hurtigt til både Malmø, København og Helsingborg.

Når det er tid til teamaktiviteter, og en velfortjent pause fra dagens møder, er Lund en fantastisk by at udforske, med byens mange hyggelige cafeer og restauranter at vælge mellem. Med rødder tilbage i middelalderen og Lunds universitet midt i city kan den her lille by på ingen måde kaldes søvnig. Strejf omkring i brostensgader og lad dig charmere af arkitekturen. Det er svært at gå glip af Lunds domkirke og historiske Lundagård, hvor foråret traditionsrigt synges ind af Studentsångarna 1. maj hvert år. For den historieinteresserede er populære Kulturen en anbefaling, og i sommerhalvåret er et besøg i Botanisk Have et must. Velkommen til Lund!

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.407.002 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.