Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Norrköping Sverige

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konferencer i Norrköping

Book mødet eller konferencen på det centrale Comfort Hotel® Norrköping. Hotellet har flere konferencelokaler og mindre mødelokaler, og I har alle byens seværdigheder lige rundt om hjørnet, ligesom der er blot 5 minutter til Norrköping Centralstation.

I bydelen Saltängen, et stenkast fra Norrköpings butikker og restauranter, ligger det moderne Comfort Hotel Norrköping. Hotellets konferenceafdeling tilbyder flere lokaler, som nemt kan tilpasses jeres ønsker.

Under konferencen er det vigtigt. at alt er på plads, og at energien er i top dagen lang. Med valget af Comfort Hotel Norrköping får du hjælp til alt fra teknik og planlægning til kaffepauser og frokost. Hvorfor ikke booke en dagspakke? Hvis mødet skulle trække ud, kan hotellet på forespørgsel arrangere middag til hele teamet.

Der er mange fordele ved at booke konferencen centralt i Norrköping. Byens seværdigheder og andre kulturtilbud ligger i kort gåafstand fra hotellet, og hvis I skal på længere ture, bor I ganske tæt på både centralstationen og byens sporvogne. Desuden ligger der ikke bare én, men to lufthavne i nærheden. Det tager blot 10 minutter i bil at nå Norrköping Lufthavn og 45 minutter til Skavsta Lufthavn.

Får I tid til overs, kan I slentre gennem Norrköping. Motala ström (lokalt kaldet Strömmen) fosser gennem byen og skaber et fedt bybillede med mange broer til gang- og cykeltrafik. Sørg også for at spadsere langs med Drottninggatan, byens hovedgade, og ned til Gamla Torget, hvor 1700- og 1800-talshusene vidner om Norrköpings tidligere centrum og historie. Er I kulturinteresserede, kan Norrköping også tilbyde et stort udvalg af udstillinger, teatre og shows.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.