Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Nyköping Sverige

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference- og mødelokaler i Nyköping

Leder du efter mødelokaler i Nyköping? Konferencehotellet Clarion Collection® Hotel Kompaniet tilbyder lokaler, til mange forskellige behov, midt i byen tæt på seværdigheder og skærgården.

Lige ved Nyköpingsåen og midt i byens håndværksmæssige historie på Folkungavägen 1 finder du det perfekte mødested i det centrale Nyköping. I syv årtier fremstillede Nordiska Kompaniet luksuriøse møbler i bygningen. I dag har det populære Clarion Collection Hotel Kompaniet et flertal konference- og mødelokaler i forskellige størrelser, som passer til mindre og mellemstore møder, kurser, seminarer, fester og mingleevent. Her serveres mad og drikke til alle dagens måltider og snacks for at holde energiniveauet oppe i løbet af hele mødedagen. Efter mødet kan I geare ned i hotellets relaxafdeling med jacuzzi og sauna.

Efter mødet er der mange alternativer for teambuilding- og gruppeaktiviteter i Nyköping og omegn. Tag kollegerne med på skov- og vildmarkseventyr, cykeltur, kano- og kajakpadling, ridning eller vandring langs Sörmandsleden.

Vores konferenchotel er et perfekt udgangspunkt for at opdage Sörmlands kultur og natur. Det er i gåafstand til alt, byen har at byde på og seværdigheder såsom Nyköpingshus, Nyköpings Havn og Rosvalla Eventcenter. Beliggenheden ved den sörmlandske kyst gør, at det også er tæt på skærgården. Nyköping busstation og centralstation ligger henholdsvis 10 og 25 minutters gang væk og til Stockholm Skavsta lufthavn er der bare 10 minutter i bil.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.566.101.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.