Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Örebro Sverige

2 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference- og mødelokaler i Örebro

Hvis du skal have møde konference eller event i Örebro, har vi flere alternativer til dig. Fra en mindre konference i et luksuriøst miljø til større mødelokaler, altsammen midt i Örebro. Med toget eller flyet kommer du let hertil fra både Stockholm

Vores hotel tilbyder centrale lokaler til enhver lejlighed. Til dem, der vil have en mindre konference eller et bestyrelsesmøde i luksuriøse og samtidig moderne miljøer, passer mødelokalet på Clarion Collection® Hotel Borgen, Örebros egen ridderborg, fremragende. For lidt større møder, workshops, konferencer, kickoff, seminarer, udstillinger og fester er der Clarion Hotel® Örebro med konferenceafdeling og det prisbelønnede restaurantkoncept Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. Hold energiniveauet i top ved at optimere konferencen eller eventet med god mad og drikke. Vi hjælper selvfølgelig med at møde dine behov og ønsker, uanset om det drejer sig om enklere eftermiddagskaffe eller en rigtig festaften med treretters middag.

Fra vores konferencehoteller er du tæt på Örebro universitet, Universitetssjukhuset, flere myndigheder som CSM og virksomheder såsom Atlas Copco og E.ON. Fra Örebro centralstation er der 5-15 minutters gåtur, afhængigt af hvilke lokaler, du vælger. Örebro flyveplads ligger cirka 15 minutter i bil fra vores lokaler, og du kommer til Arlanda på lidt over to timer.

Begge hoteller er i gåafstand til Örebro slot og åen Svartåen, som løber gennem Örebro. Byen tilbyder et smukt og gåvenligt centrum med shopping, parker, cafeer, restauranter og kulturtilbud. Får du lidt tid til dig selv mellem møderne, så sørg for at slentre gennem Wadköping, ved Svartåens strand, med gamle træhuse og haver, som viser det gamle Örebro. I direkte tilknytning ligger også Stadsparken med haveanlæg og rosenhaver.

Læs mindre
2 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.