Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Oskarshamn Sverige

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konferencer i Oskarshamn

Book mødet eller konferencen på det centrale Clarion Collection Hotel® Post, midt i Oskarshamn. Hotellet har flere konferencelokaler og mindre mødelokaler at vælge imellem. Her har I både byens seværdigheder og færgerne mod Gotland og Øland tæt på.

Konferenceafdelingen på Clarion Collection Hotel Post tilbyder flere gruppe- og mødelokaler som nemt kan tilpasses efter jeres ønsker. Tag en mundfuld frisk luft i pausen eller slå dig ned i de skønne sofaer i loungen lige ved siden af konferencelolalerne. Uanset om I er her til et hurtigt møde eller en tredages konference, hjælper hotellet gerne med snacks, frokost og kaffe, så I kan holde energien oppe.

Clarion Collection Hotel Post passer også perfekt som udgangspunkt, hvis der står teambuilding på dagsordenen. Hvorfor ikke lade batterierne op i hotellets sauna eller få gang i blodomløbet i jacuzzien, inden I begiver jer ud i byen? Spadsér en tur gennem brostensgaderne i Oskarshamns ældre bydel, bare et stenkast fra hotellet, og tag et nærmere kig på byens butikker og kunstatelierer. Kan I lide at spille golf? Godt. Hvis I har lyst til at svinge golfkøllen, i løbet af besøget, så samarbejder Clarion Collection Hotel Post med Oskarshamns Golfklub.

Som havneby har Oskarshamn haft en vigtig betydning for både national og international godstrafik. Den mekaniske industri har også haft stor indflydelse på byens erhvervsliv, hvor store virksomheder som Scania, Oskarshamns atomkraftværk og Liljeholmens Stearinfabrik AB er at fremhæve.

Clarion Collection Hotel Post ligger centralt ved Stora Torget i Oskarshamn blot nogle få minutters gang fra Oskarshamns station og færgelejet, hvor I kan tage færgen til både Byxelkrok på Øland og Visby på Gotland. Fra Kalmar-Öland Airport er der cirka 1 time med bil.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.