Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Skøvde Sverige

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference og mødelokaler i Skøvde

Er du på jagt efter møde-, konference- eller festlokaler i Skøvde? Konferencehotellet Quality Hotel™ Prisma har lokaler, som passer til alt fra mindre møder til firmafester. Hotellet ligger ved Boulognerparken, midt i Skøvde.

Quality Hotel Prisma er et godt valg for dig, som har brug for lokaler med central beliggenhed i Skøvde tæt på lokal transport og byens restauranter, shopping og seværdigheder lige om hjørnet. Ankommer I til Skøvde med tog, kan I enten gå de 500 meter til hotellet eller tage en fem minutters bustur fra Skövde Rejsecentrum.

I Quality Hotel Prismas konferenceafdeling er der flere gruppe- og konferencelokaler, som nemt kan tilpasses og møbleres efter jeres ønsker. Hotellet hjælper gerne med eftermiddagskaffe, snacks og frokost, så I kan holde hjernen i gang i løbet af dagen. Og har I brug for en festmiddag til aftenen kan det også lade sig gøre. Lokalerne fungerer selvfølgelig fremragende til private fester og events såsom bryllup, fødselsdagsfester eller udstillinger.

Står der teamaktiviteter på dagsordenen kommer I let fra hotellet til flere populære turistdestinationer i området. Hvorfor ikke tage en tur til Läckö Slot eller Skara Sommarland? Kommer I om foråret er Hornborgarsøen et must, når tusinder af traner holder til her og udfører deres traditionelle tranedans! Men man behøver ikke at rejse langt for at opleve noget nyt. 8 minutters gang fra hotellet finder du for eksempel Sveriges første kulturhus, hvor du kan opleve kunstudstillinger, filmforevisninger og teaterforestillinger året rundt.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.