Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Södertälje Sverige

14 hoteller i nærheden

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konferencer i Södertälje

Vil du booke møde- og konferencelokaler i Södertälje? På konferencehotellet Quality Hotel™ Park Södertälje er der masser af muligheder, uanset om I har brug for et mindre mødelokale eller en hel festetage.

Eftersom byens kultur- og forlystelsesliv ligger lige rundt om hjørnet, og der blot er 50 meter til Södertäljes centralstation, er Quality Hotel Park Södertälje det perfekte udgangspunkt for konferencen. Hotellet hjælper dig med stort og småt, lige fra det enkle møde til konferencen, som strækker sig over flere dage. Vi har adskillige mødelokaler samt kapaciteten til at arrangere de større events, og vi har samtidig fleksibiliteten til at skræddersy besøget efter jeres behov og ønsker, uanset om det gælder fester, årsmøder, messer eller kickoffs.

De funktionelle mødelokaler på konferencehotellet har et skønt lysindfald med vinduer, som vender ud mod Stadsparken, og når det er tid til en pause, finder I forfriskninger og behagelige siddemøbler i loungen, lige uden for konferencelokalerne. Mad og drikke er naturligvis også en vigtig del af oplevelsen, og hvis I ønsker morgenmad, kaffepauser, frokost eller middag, så hjælper hotellet selvfølgelig også med dette!

Efter en dag spækket med møder og præsentationer er det ikke nogen dum ide at tage deltagerne med ud i byen til en velfortjent pause med massera f fornøjelser. Vil I lokke nysgerrigheden frem, er Tom Tits Experiment et must, eller hvorfor ikke besøge Torekällberget – Södertäljes levende friluftsmuseum, hvor I kan opleve 200 år på bare én dag? Hvis tiden ikke rækker til længere udflugter, ligger byens gågade og restaurantliv lige rundt om hjørnet, så I får en hyggelig afslutning på dagen.

Fra Quality Hotel™ Park Södertälje tager det omkring 25 minutter med bil til det centrale Stockholm og ca. 50 minutter til Arlanda Lufthavn.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.