Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Stockholm Arlanda Lufthavn Sverige

21 hoteller matcher din søgning

Læg til et eller flere hoteller til din forespørgsel, så kontakter vi dig.

21 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference ved Stockholm Arlanda Airport

Søger du moderne og fleksible konference- og festlokaler ved Stockholm Arlanda Airport er du kommet til rette sted. Nordic Choice Hotels har lokaler til ethvert formål inde i terminalen, i SkyCity og i Arlandabyen fem minutter fra lufthavnen.

Mellem terminal 4 og 5, midt i SkyCity inde i Arlanda er vores konferencehotel Clarion Hotel® Arlanda Airport. Med utallige lokaler i alle størrelser, det populære restaurantkoncept Kitchen & Table by Marcus Samuelsson og udendørspool med fitnesscenter, kan I få en luksuriøs helhedsoplevelse til konferencen eller mødet. Med sin beliggenhed inde i terminalen passer lokalerne perfekt for deltagere, som rejser ind fra andre dele af Sverige og resten af verden. Konferencelokalerne i Arlanda lufthavn er også lettilgængelige for jer, som kommer fra Uppsala eller Stockholm. Pendultogets station i Arlanda er nogle meter væk, og Arlanda Express er næsten lige tæt på. Kommer du i bil er der parkering med rabat tæt på lokalerne.

Bare 5 minutter fra Arlanda Stockholm Airport, i Arlandasbyen lige uden for Märsta, er vores andet store konferencehotel, Quality Hotel™ Airport Hotel Arlanda. Her er også et stort antal lokaler til enhver lejlighed. Kommer du og dine deltagere i bil, tilbyder hotellet gratis parkering til alle konferencedeltagere.

Uanset om du vil booke lokaler til et kursus, et seminar, en kickoff, en messe eller en storslået banket, finder du det på vores hoteller. Hvorfor ikke booke din private fest her?

Arlanda lufthavn er en destination i sig selv! Bliver I natten over, kan I fornøje jer her på hotellet eller opdage alle shopping- og madoplevelser inden for lufthavnens vægge.

 

 

Læs mindre
21 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.