Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Strømstad Sverige

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference- og mødelokaler i Strömstad

Vil du booke møde- og konferencelokaler i Strömstad? Vi har konferencemuligheder med naturnær beliggenhed lige udenfor Strömstad centrum. Tæt tog- og bustrafik til Göteborg, Oslo og nærliggende steder gør det let at komme hertil.

Lige uden for Strömstad finder du det perfekte mødested på vestkysten. Konferencehotellet Strömstad Spa tilbyder mange konference- og mødelokaler på et sted udover det sædvanlige til dit event, din workshop, konference eller mingleevent. Efter dagens arbejde, brainstorming og teamwork kan I geare ned i hotellets spa, som blandt andet tilbyder sauna, snetønde, udendørs jacuzzi, saltvandspool og fodbad. Hotellet hjælper dig selvfølgelig med at møde dine behov og ønsker, uanset om det handler om en enklere eftermiddagskaffe, en rigtig festaften med treretters middag, eventplanlægning eller at skræddersy aktiviteter.

Sommetider har man brug for at skifte scene og blive inspireret og udvikle sig sammen uden for arbejdspladsen. Strömstad Spa er et perfekt udgangspunkt, hvis der er teambuilding på dagsordenen. Her bliver oplevelser og aktiviteter en naturlig del af konferencen. Med hotellets beliggenhed, er der alle forudsætninger for at arrangere gruppeaktiviteter, også udenfor hotellets vægge. Hvad med 5-kamp, cykeltur, kajakpadling, zumba eller fisketur?

Med en bus- eller biltur på 10 minutter kombinerer du let vestkystens smukke natur med slentreture langs Strömstads hyggelige gader. Her er små unikke butikker side om side med kunstgallerier, større butikker, cafeer og restauranter. Er du ude efter en autentisk skærgårdsoplevelse kan du tage båden over til Kosterøerne og tage en gå- eller cykeltur på øen eller besøge Kosterhavets nationalpark med Sveriges mest kunstrige havområde.

 

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.