Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Sunne Sverige

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference og møde i Sunne

Velkommen til at booke konference, møde eller fest på vores fantastiske Selma Spa+ i Sunne. Konference- og spahotellet er et unikt sted til inspiration, afkobling og aktivitet. Opdag succeskonceptet Mælkesyre & Champagne!

I udkanten af det idylliske Sunne ved Fryken strand venter Nordic Choice Hotels storslåede Selma Spa+ – det perfekte sted til jer, som søger unikke møde- og festlokaler i Sunne og Värmland. På hotellet er der en række mødelokaler i forskellige størrelser til alt fra det lille møde til konferencen, som strækker sig over flere dage eller produktlanceringen og banketten for hundredevis af deltagere. Her satser man stort på en konference, hvor træning, helse og nydelse er en selvfølge. Hvorfor ikke kombinere mødedagen med en stund i en af Nordens førende spaafdelinger? Her venter pools, saunaritualer og masser af områder til afslapning. Vælg og vrag blandt det store træningsudbud for både krop og sjæl i form af yoga, fitnesscenter og et stort antal holdkurser.

Vi tror også,  at hvis I holder jeres konference på Semla Spa+ er det nok omgivelserne, der lokker lige så meget som hotellet i sig selv. Med sin enestående beliggenhed i skovbrynet er naturen hele tiden nærværende. Slut mødedagen af eller skyd den i gang med en løberunde eller en skitur. Er I ekstra eventyrlystne er der en mountainbikebane at kaste sig ud på. For skientusiaster er der Ski Sunne med en lang række pister.

Det er nemt at komme til Selma Spa+. Kommer du med bil tilbyder hotellet sine gæster gratis parkering. Rejser du med tog til Sunne station ligger hotellet 2 kilometers gang eller 10 minutter i taxa væk. I Sunne centrum er der et par restauranter og nogle butikker.

Sunne er et velkendt kulturområde, måske først og fremmest takket være Selma Lagerlöf, som voksede op på Mårbacka i Sunne. Tag kollegerne med på en rundtur i Nobelprismodtagerens hjem, som stadig står bevaret og urørt. Sunne kirke er også nævnt i Göran Tunströms ”Juleoratoriet” og et besøg værd.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.