Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Uppsala Sverige

17 hoteller i nærheden

2 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference- og mødelokaler i Uppsala

Skal du booke et møde eller en hel konference i Uppsala? Clarion Hotel® Gillet er det perfekte mødested midt i byen. Med syv minutters gang til Uppsala Rejsecentrum er det tæt på både Stockholm och Arlanda lufthavn.

Ved Dragarbrunnstorg, tæt på både Fyrisån og Uppsala Domkirke, finder du det perfekte mødested i det centrale Uppsala. Clarion Hotel Gillet har mange konference- og mødelokaler i forskellige størrelser, som passer til mindre eller større møder, kurser, seminarer, fester og mingleevents. Du kan få hjælp med alt, der handler om mad og drikke til mødet eller eventet, uanset om det handler om en enklere kaffeopdækning eller en rigtig festaften med treretters middag.

På hotellet er den populære Selma City Spa og en meget vellidt Kitchen & Table-restaurant med bar.
Her kan I afslutte dagen med et after-work arrangement og mingle med Uppsala-indbyggerne.

Med den centrale beliggenhed er der alle muligheder for at arrangere teambuilding og gruppeaktiviteter også udenfor hotellets vægge. Hvorfor ikke ro en tur på Ekoln eller Fyrisåen eller køre mountainbike i skoven?

Får du lidt tid til dig selv mellem møderne, så sørg for at slentre en tur igennem gaderne med de toppede brosten og de små, hyggelige butikker ved Fyrisåen, og vil du nyde et godt måltid mad har byen hele otte restauranter listet i ’White Guide’. I Uppsala finder du desuden både shoppingmuligheder, museer, gallerier og kulturarenaer såsom kulturhuset Uppsala Konsert & Kongress.

Uppsala, som er Sveriges fjerdestørste by og en stor universitetsby, er også hjemby for en række myndigheder som Läkes- och Livsmedelsverket og en række virksomheder som blandt andet Kungsörnen, Starbreeze og flere lægemiddelsforetagender.

Læs mindre
2 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.