Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Visby Sverige

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference, møder og festlokaler i det centrale Visby

Hvis du skal have møde, konference eller event på Gotland, er Clarion Hotel® Wisby et fremragende alternativ med flere konferencelokaler at vælge imellem. Hotellet ligger centralt midt i Visbys ældre kvarter og blot et stenkast fra lystbådehavnen.

Hvis du skal have møde, konference eller event på Gotland, er Clarion Hotel® Wisby et fremragende alternativ med flere konferencelokaler at vælge imellem. Hotellet ligger centralt midt i Visbys ældre kvarter og blot et stenkast fra lystbådehavnen.

Udover møder og konferencer har hotellet lang erfaring med at arrangere events og hjælper gerne med at skræddersy din kickoff, after work, mingleevent eller bryllupsmiddag. Mad og drikke er en vigtig del af oplevelsen, og her er der flere forskellige dagspakker at vælge i mellem. På hotellet er der desuden den populære restaurant Kitchen & Table by Marcus Samuelsson.

Fra Clarion Hotel Wisby er der gode rejsemuligheder, uanset om du kommer til øen med fly eller færge. Visby flyveplads ligger 3,5 kilomter væk, og færgeterminalen er bare 1 kilometer fra hotellet.

Med konferencen i Visby er I på historisk jord med mange seværdigheder rundt om hjørnet. Visby er en del af Unescos verdensarv og en af de bedst bevarede, middelalderlige Hansestæder. Hvis du skulle glemme byens historiske arv, bliver du snart mindet om det af den karakteristiske ringmur fra 1200-tallet, som indrammer byen. I Visby finder du også mange spændende, lokale keramikere du kan besøge, og hvis du er på jagt efter en souvenir er smukke fåreskind Gotlands specialitet!

Om sommeren er solsikre Gotland en af svenskernes favoritdestinationer. Det er ikke så mærkeligt, når man tænker på øens lange sandstrande, spændende historiske efterladenskaber og den særegne, barske natur. Visby har også udviklet sig til Sveriges største politiske mødeplads med den årlige Almedalsuge hver sommer, et unikt arrangement hvor alle events er gratis og åbne for alle besøgende.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.