Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Nordic Choice Club

Støt Unicef

Tak for, at du tænker på andre! Du kan donere dine bonuspoint til UNICEF.

Skänk bonuspoäng till Unicef

Sådan donerer du dine bonuspoint

Du vælger selv, hvor mange bonuspoint du vil donere, men det skal være i hele titusinder. 10.000 bonuspoint har en værdi på 300 kr. Donér dine bonuspoint her.

UNICEF - Sweet dreams

Siden 2008 har Nordic Choice Hotels været i et meget vigtigt samarbejde med UNICEF. Vi har siden arbejdet aktivt hver dag for at så mange børn som muligt skal kunne sove trygt om natten. Dette kalder vi Sweet dreams!

Sammen med vores gæster bidrager vi til at børn i Cambodja, som er udsatte for menneskehandel, kan få en nat i tryghed. Gennem dette projekt giver vi børnene en seng at sove i, hjælp og omsorg, og mulighed at gå i skole. Menneskehandel er i dag verdens næststørste kriminelle aktivitet, og påvirker hvert år mere end 1,2 millioner børn rundt om i verden. Gennem UNICEFs forskellige aktiviteter bidrager vi sammen til vigtig økonomisk støtte så flere børn kan få hjælp. Dette kan vores gæster bidrage til, bare ved at komme og bo hos os! Your SWEET DREAMS makes children dream sweet.

2.564.378.001 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.