Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Bliv medlem i Nordic Choice Club

1. Personlig information

Vilkår og betingelser

1. Medlemskab/Generelle vilkår

1.1. Medlemskabet af Nordic Choice Club er personligt, og det kan kun bevilliges til personer, der er fyldt 18 år. Medlemskabet med sine fordele kan udelukkende udnyttes af medlemmer.

1.2. Medlemmerne samtykker til, at Nordic Choice Club registrerer og behandler medlemmernes personoplysninger i henhold til den gældende lovgivning og de forskellige medlemsvilkår. Nordic Choice Commercial Services AS administrerer de personoplysninger, som det enkelte medlem giver samtykke til at overdrage. Oplysningerne og bonusinformationen kan anvendes af Nordic Choice Hotels samt de deltagende samarbejdspartnere, dels til at administrere Nordic Choice Club og dels til at lagre og beregne bonuspoint. Medlemmernes adresse, e-mailadresse og mobilnummer kan blive anvendt til markedsføringsformål samt til kommunikationsformål inden for gældende rammer i svensk, norsk og dansk lovgivning.

1.3. Det enkelte medlem har ret til at få indblik i den registrerede information. Denne information kan også rettes efter forespørgsel. Medlemmet kan endvidere tilbagekalde sit samtykke til, at Nordic Choice Commercial Services AS registrerer og behandler dennes personoplysninger. Er dette tilfældet, gælder det ligeledes som en opsigelse af medlemskabet i Nordic Choice Club, jf. afsnit 1.10.

1.4. Der udstedes et medlemskort, der dokumenterer medlemskabet. Når brugere tilmelder sig via de pågældende hjemmesider, fremsendes det pågældende medlemskort til beboere i Norden og Baltikum. Det enkelte medlem har ansvaret for at fremvise sit medlemskort eller oplyse om medlemsnummeret på hotellet for at få registreret bonuspointene for opholdet samt for at kunne udnytte de forskellige fordele. Medlemskortet skal være underskrevet af indehaveren.

1.5. Misbruges medlemskortet eller bonusprogrammet, forbeholder Nordic Choice Club sig retten til at ekskludere medlemmet fra bonusprogrammet. Misbrug kan, dog ikke udelukkende, omfatte en grov eller respektløs opførsel på hotellet, over for de ansatte eller samarbejdspartnere, kriminelle handlinger eller handlinger, der generelt opfattes som amoralske eller uetiske, eller som anses for at være et brud på de gældende medlemsvilkår.

1.6. Medlemmer af Nordic Choice Club er ansvarlige for at informere arbejdsgiveren og få dennes godkendelse ved behov, når man regner med at optjene bonuspoint i Nordic Choice Club. En bonusordning, der baseres på overnatninger, som betales af arbejdsgiveren. Nordic Choice Club kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for medlemmer, der ikke informerer og/eller ej får arbejdsgiverens samtykke på forhånd. Nordic Choice Club anbefaler generelt, at medlemmer får arbejdsgiverens samtykke inden anvendelsen af bonuspointene.

1.7. Bliver bonuspointene optjent i arbejdsmæssig regi og anvendes de til individuelle formål, kan det få visse skattemæssige konsekvenser i både Sverige, Norge, Finland og Danmark. Medlemmerne er derfor forpligtet til at informere arbejdsgiveren samt de relevante myndigheder om dette og betale alle de gældende skatter og afgifter som følge af anvendelsen af bonuspoint. Nordic Choice Club frasiger sig al ansvar for skatter og skattegæld, der opstår som følge heraf.

1.8. Nordic Choice Hotels forbeholder sig retten til at afvikle Nordic Choice Club med seks måneders varsel til medlemmerne. Dette varsel kan enten fremgå af en e-mail eller via en offentliggørelse på Nordic Choice Clubs hjemmeside.

1.9. Skulle Nordic Choice Club blive afviklet grundet den gældende lovgivning i et af landene eller som følge af en dom eller et forbud fra de offentlige myndigheder, kan Nordic Choice Club ikke drages til ansvar for et eventuelt tab hos det enkelte medlem. Nordic Choice Club vil på bedste vis forsøge at give hvert medlem besked hurtigst muligt, hvis ovennævnte skulle indtræffe. Undtaget er punkt 1.8.

1.10. Som medlem kan man når som helst opsige sit medlemskab i Nordic Choice Club. Denne opsigelse skal ske gennem en skriftlig forespørgsel til Nordic Choice Club:


E-mail: booking@choice.no
Brev: Nordic Choice Hotels kundeservice
Postboks 2454 Solli
NO-0201 Oslo

Opsigelsen træder i kraft i det øjeblik, hvor Nordic Choice Club modtager meddelelsen om opsigelsen. En opsigelse af medlemskabet indebærer, at det enkelte medlem ikke længere kan udnytte de optjente bonuspoint, jf. afsnit 4.1. om krav til aktivt medlemskab ved anvendelse af bonuspoint.

1.11. Nordic Choice Club kan uden yderligere varsel ændre medlemsvilkårene. Hvis intet andet er angivet, træder disse ændringer straks i kraft. Nordic Choice Club meddeler eventuelle ændringer i vilkårene på hjemmesiden. Men som medlem er det ens eget ansvar at holde sig opdateret i forhold til ændringer af de gældende vilkår.

1.12. De gældende medlemsvilkår for Nordic Choice Club regnes for at være de medlemsvilkår, der kan læses på Nordic Choice Clubs hjemmeside.

2. Bonuspoint

2.1. Bonuspoint er gyldige i tre år (36 måneder), og dette gælder fra den dato, hvor de forskellige point bliver optjent. Herefter forfalder bonuspointene helt automatisk, hvorfor de ikke længere kan anvendes. Når der fratrækkes bonuspoint i forbindelse med de forskellige ophold og tilbud, anvendes de ældste bonuspoint først.

2.2. De indtjente bonuspoint samt medlemsnummeret er personligt og kan derfor hverken kombineres med andre medlemmers bonuspoint eller indløses til kontanter.

2.3. Det er udelukkende det enkelte medlems egen omsætning i Nordic Choice Club, der udløser bonuspoint. Som medlem får man derfor bonuspoint for sit eget hotelophold, uanset hvem som betaler for opholdet. Medlemmet kan ikke få tildelt bonuspoint fra andre medlemmer. Der uddeles dog bonuspoint, hvis medlemmet i forbindelse med sit ophold booker ekstra værelser til familiemedlemmer fra sin egen husstand. Booker man et ekstra værelse til familiemedlemmer, regnes disse nætter dog ikke med i antallet af kvalificerende overnatninger. Disse kan kun optjenes, hvis det pågældende medlem selv bor på værelset.

2.4. Dobbelte bonuspoint og ekstra bonus tildeles med udgangspunkt i grundbeløbet (bonuspoint, som optjenes ved overnatning).

3. Optjening af bonuspoint

3.1. Der tildeles et bonuspoint pr. betalt krone for logi inkl. morgenmad samt en eventuel ekstraseng ved ophold på Nordic Choice Hotels’ hoteller i Norden og Baltikum. Der tildeles ingen bonuspoint for ophold på Aronsborgs konferencehotel og Losby Gods. Ved pakketilbud, specialpriser med mere gælder der særlige bonusberegninger, jf. punkt 5 og 6. Der tildeles ikke bonuspoint ved overnatninger, der er booket, men som ikke udnyttes, et såkaldt no-show.

3.2. Der tildeles et bonuspoint pr. betalt krone på restauranten (kun mad), som hører til hotellet, ved ophold i Norge og Danmark på Clarion Hotel®, Quality Hotel™ eller selvstændige hoteller. Notaen skal posteres på værelset og betales ved check-out, og summen er begrænset til 4000 bonuspoint pr. ophold. Et ophold defineres som de overnatninger, det enkelte medlem tilbringer på hotellet i sammenhæng. Point på restaurantbesøg kan ikke indtjenes på de Collection-hoteller som findes i Clarion Hotel®. 

3.3. Overnatninger, der betales med bonuspoint, samt "Complimentary"-værelser udløser ingen bonuspoint.

3.4. Som medlem får man 750 bonuspoint pr. nat på Choice-hoteller uden for Norden og Baltikum. Det er en forudsætning, at medlemmet indsender en kopi af kvitteringen fra det aktuelle hotel til Nordic Choice Hotels kundeservice, så dette kan blive registreret. Der beregnes ingen kvalificerende overnatninger (højere medlemsniveau) for denne type ophold.

3.5. Der uddeles ingen samlede bonuspoint ved betaling for diverse events/bryllup/middage og lignende, men det pågældende medlem kan få tilskrevet bonuspoint for sin egen overnatning på hotellet. Overnatter medlemmet på baggrund af pakkepriser (konferencepakke, spapakke, hel- og halvpension med mere), hvor logi står for en del af totalprisen, men hvor andelen ikke er specificeret, får medlemmet, begrænset til sin egen overnatning, 1000 bonuspoint pr. nat.

3.6. Medlemmer får 500 bonuspoint pr. nat ved overnatning i forbindelse med særpriser som f.eks., men ikke udelukkende, busrejser, personalepriser og lignende. Denne type overnatning giver 0,5 kvalificerende nætter pr. nat. (Der gælder visse undtagelser for personaleaftaler, hvor der ikke uddeles bonuspoint).

3.7. Medlemmer får 10 bonuspoint for hver euro, som man anvender under sit ophold på Sokos-hotellerne, der drives af finske S-Group (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta). Optjening bonuspoint forudsætter, at medlemmerne giver oplysninger om deres medlemsnummer ved enten bookingen, check-in eller check-out.

3.8. Bonuspoint eller overnatning som bidrager til at nå højere medlemsniveau (kvalificerende nat) tildeles ikke på Nordic Choice Hotels og/eller Sokos Hotels, når opholdet reserveres gennem et internetbaseret rejseselskab. Disse omfatter, men ikke udelukkende, Expedia.com, Hotels.com, Booking.com, Orbitz.com, CheapTickets.com og Priceline.com m.fl.

3.9. En medlemsperiode omfatter 12 måneder regnet fra den måned, hvor medlemmet blev registreret som medlem.

3.10. Medlemmet kan efterregistrere sine bonuspoint i op mod et halvt år efter opholdet. Dette sker ved at indsende dokumentation med navnet på hotellet og dato for hotelopholdet. Dokumentationen fremsendes til kundeservice.

4. Brug af bonuspoint - satser

4.1. Ønsker man at bruge sine bonuspoint, forudsætter det et medlemskab af Nordic Choice Club, og at man har tilstrækkeligt med gyldige bonuspoint på sin konto. Bonusovernatningen kan godt finde sted, efter at bonuspointene er forfaldet (op til 11,5 måneder efter), men denne bonusovernatning skal imidlertid bookes, inden bonuspointenes gyldighed udløber. Annulleres reservationen inden for den gældende frist, kan de udnyttede bonuspoint føres tilbage til bonuskontoen, hvis disse ikke er blevet ugyldige i mellemtiden. Medlemmer kan gøre brug af deres bonuspoint via Min side på www.choice.dk eller via Nordic Choice Hotels kundeservice.

4.2. En bonusovernatning forudsætter, at der er ledig kapacitet på hotellet. Inden for denne bonuskategori er der afsat et begrænset antal værelser på hvert hotel. På nogle hoteller kan et begrænset antal værelser af andre typer også tilbydes til bonusbooking. Selvom alle værelser, der tilbydes som bonusværelser. Skulle alle værelser, der tilbydes som bonusværelser er blevet booket, kan der findes ledige værelser i andre prisklasser. Det kan dog varmt anbefales, at man booker sin bonusnat i god tid.

4.3. Gavekortet "Be my Guest" er gyldigt i max. 12 måneder, og det gælder kun inden for Nordic Choice Hotels. Gyldigheden er begrænset til bonuspointenes gyldighedsdato. Gavekortets værdi kan ikke opdeles på flere ophold. Gavekortet skal dække hele prisen for værelset og kan ikke  anvendes kombineret med andre betalingsmidler. Gavekortet kan ikke forlænges eller føres tilbage som bonuspoint på bonuskontoen.

4.4. I forbindelse med en bonusnat koster en ekstraseng 5000 bonuspoint. Booking af ekstraseng forudsætter, at værelset har kapacitet til det, og at hotellet har adgang til ekstrasenge. Bonusprisen for en tremmeseng varierer mellem hotellerne. Kontakt hotellet direkte for at betale ekstraseng/tremmeseng med penge i forbindelse med en bonusbooking.

4.5. Ved brug af bonuspoint gælder der følgende:

Bonuværelse på Nordic Choice Hotels

En bonusovernatning gælder for standardværelse med morgenmad for to personer. Aktuelle bonuspriser og adgang til de enkelte hoteller vises på www.choice.dk, når man er logget ind på Min Side. Booking af bonusovernatning bliver tilgængelig på Min Side, så snart medlemmet har optjent mindst 7500 point.

Der findes 7 kategorier for brug af bonuspoint:

Kategori 1 7.500 point pr. nat

Kategori 2 10.000 point pr. nat

Kategori 3 15.000 point pr. nat

Kategori 4 20.000 point pr. nat

Kategori 5 25.000 point pr. nat

Kategori 6 30.000 point pr. nat

Kategori 7 40.000 point pr. nat

Nordic Choice Club forbeholder sig retten til når som helst at ændre kategoriinddelingen.

Restaurantbesøg på hoteller inden for Nordic Choice Hotels

Medlemmer kan anvende aftalte 10.000 bonuspoint til en værdi à 300 SEK/NOK/DKK som betaling af nota på restauranter ejet af Nordic Choice Hotels. Som medlem skal man altid melde i receptionen, at man ønsker at gøre brug af dette tilbud. Der udleveres ikke byttepenge, når man bruger sine bonuspoint i restauranten.

Donation af bonuspoint til forskellige velgørende formål

Medlemmer kan donere aftalte 10.000 bonuspoint til en værdi af 300 SEK/NOK/DKK til velgørende formål hos en af Nordic Choice Clubs partnere.

Bonusværelse på udvalgte Choice Hoteller i Europa

En bonusovernatning på udvalgte Choice-hoteller i Europa koster fra 10.000 bonuspoint. På www.choice.dk under Nordic Choice Hotels’ europæiske side kan du finde en oversigt over hoteller, der indgår i tilbuddet, samt hvad det enkelte hotel koster i bonuspoint.

Leje af bil hos vores partnere

Som medlem kan man leje bil hos en af vores partnere ved at bestille en voucher, der kan anvendes som betaling for visse typer udlejningsbiler. Voucheren kan udstedes fra 25.000 bonuspoint. Se flere detaljer om bestilling af voucher til leje af bil, om lejeperioder og vilkår på Nordic Choice Clubs partnersider.

Gavekort hos Fritidsrejser, Star Tour Norge eller Star Tour Danmark

Medlemmer med mindst 10.000 bonuspoint kan via Min Side på www.choice.dk købe gavekort for sine bonuspoint hos ovenstående partner.

Der kan forekomme undtagelser fra ovenstående satser i forbindelse med særlige perioder eller kampagner.

5. Opkvalificering til næste medlemsniveau

5.1. Nordic Choice Club har fire medlemsniveauer: BLUE, SILVER, GOLD og PLATINUM. Medlemsniveauet afgøres af, hvor mange kvalificerende nætter det enkelte medlem har haft over en 12 måneders medlemsperiode på Nordic Choice Hotels i Norden og Baltikum.

5.2. En kvalificerende nat er lig med en overnatning, der giver bonuspoint. Særpriser, som ved f.eks., men ikke udelukkende, busrejser og personalepriser svarer til en halv kvalificerende nat på Nordic Choice Hotels i Norden og Baltikum.

5.3. Der beregnes ikke kvalificerende nætter for overnatninger, der betales med bonuspoint, eller for ”Complimentary”-værelser.

5.4. Opkvalificering til et højere medlemsniveau sker i henhold til følgende bestemmelser:

SILVER - 5 kvalificerende nætter i en medlemsperiode à 12 måneder

GOLD - 30 kvalificerende nætter i en medlemsperiode à 12 måneder

PLATINUM - 60 kvalificerende nætter i en medlemsperiode à 12 måneder

5.5. I medlemsperioden har det enkelte medlem mulighed for en opkvalificering til SILVER, GOLD eller PLATINUM. Ved BLUE gælder der ingen kvalifikationsregler. Opkvalificeres medlemmet til et højere medlemsniveau, beholder vedkommende dette i den næste medlemsperiode (nye 12 måneder). Summen af kvalificerende nætter nulstilles, når medlemsperioden er udløbet. Dette berører ikke bonuspoint, der kan udnyttes.

6. Medlemsfordele

6.1. Medlemsniveauerne BLUE, SILVER, GOLD og PLATINUM har forskellige medlemsfordele, og jo højere niveau man når, desto flere fordele får man tildelt.

6.2. Medlemsfordelene, som tildeles på det enkelte medlemsniveau, gælder i henhold til, hvad der er oplistet i medlemsvilkårene på det givne tidpunkt.

6.3. Følgende medlemsfordele gælder ej på Comfort Hotel Xpress: Gratis avis, opgradering til den næste værelseskategori, garanteret opgradering af værelseskategori, gratis bluse/skjorte-vask.

6.4. Fordele, som hører til BLUE

6.4.1. Gratis avis ved ophold på Nordic Choice Hotels i Norden og Baltikum.

6.4.2. Optjening af bonuspoint i henhold til de aktuelle vilkår.

6.4.3. Gratis Wi-Fi med personligt medlemslogin på de hoteller inden for Nordic Choice Hotels, der har Telia Homerun eller Telenor Trådløs Zone. På øvrige hoteller indgår gratis Wi-Fi, men kun med indlogning i henhold til hotellets standard.

6.4.4. Ved overnatning på Clarion Hotel®, Quality Hotel™ og vores selvstændige hoteller i Norge og Danmark får medlemmet tildelt bonuspoint ved køb af en middag i hotellets restaurant, jf. de ovenstående vilkår, der er forbundet med dette punkt.På de Collection-hoteller, der findes i Clarion Hotel®, tjenes der ingen bonuspoint for mad.

6.4.5. Ved overnatning på Clarion Hotel®, Quality Hotel™ og vores selvstændige hoteller i Sverige får medlemmet udleveret en restaurantvoucher pålydende 35 SEK, som kan benyttes på mad og drikke i hotelrestauranten (gælder ikke til sprit eller tobak). Restaurantkuponerne er personlige og mærkede med dato, og gælder kun på angivet dato. De kan heller ikke akkumuleres eller indløses til kontanter, og der tilbydes ikke byttepenge. På de Collection-hotel som findes i Clarion Hotel® gives der ingen restaurantkupon. 

6.4.6. Ved booking via www.choice.dk modtager man som medlem 10 % ekstra bonuspoint beregnet på bonussen for værelses- og morgenmadsprisen.

6.5. Fordele, som hører til SILVER

6.5.1. Alle gældende fordele, som hører under BLUE.

6.5.2. 5% rabat på værelses- og morgenmadsprisen, der gælder ved booking direkte på hotellet eller via kundeservice. Dette kan ikke kombineres med andre rabatter eller med forudbetalte bookinger. Ønsker man denne rabat, må det enkelte medlem logge sig ind på www.choice.dk, kontakte kundeservice eller kontakte hotellet direkte.

6.5.3. Forlænget annulleringsfrist frem til kl 21.00 på ankomstdagen. Denne fordel gælder ikke forudbetalte bookinger eller bookinger foretaget via netbaseret rejseselskab inklusive men ikke udelukkende Expedia.com, Hotels.com, Booking.com, Orbitz.com, CheapTickets.com, Priceline.com og så videre. Bookingen af værelser skal dog altid foretages med et kreditkort.

6.5.4. Restaurantkupon til en værdi af 75 SEK, i øvrigt vilkår i henhold til 6.4.5.

6.5.5. Nordic Choice Club MasterCard i Sverige og Norge for blot 200 SEK i årsafgift. Første år er gratis.

6.5.6. Medlemmer på dette niveau får 10 % flere bonuspoint pr. ophold beregnet på bonussen for værelses- og morgenmadsprisen.

6.5.7. Mulighed for gratis check-out frem til kl. 16.00. Skal aftales med receptionen ved ankomst.

6.6. Fordele, som hører til GOLD

6.6.1. Alle fordele fra BLUE- og SILVER.

6.6.2. En flaske gratis mineralvand eller sodavand pr. nat fra minibaren. Hvis der ikke er nogen minibar, kan medlemmet hente flasken i receptionen.

6.6.3. Værelsesgaranti (der gælder undtagelser for særlige perioder) på den ønskede destination, hvis man booker senest 48 timer før ankomst via Nordic Choice Hotels kundeservice til den ordinære pris (city high). Værelsesgarantien kan ikke kombineres med aftalepriser og andre rabatter. Ved udnyttelse af denne fordel kan Nordic Choice Club ikke garantere en specifik værelseskategori samt opgradering.

6.6.4. Mulighed for gratis tidlig check-in, hvis der er ledige værelser.

6.6.5. Restaurantkupon til en værdi af 125 SEK, i øvrigt vilkår i henhold til 6.4.5.

6.6.6. Mulighed for gratis check-out frem til kl. 18.00. Skal aftales med receptionen ved ankomsten.

6.6.7. Mulighed for opgradering til bedste tilgængelige værelseskategori ved ankomst, hvis der vel at mærke er ledige værelser. Værelseskategori fastsættes ved ankomsten. Visse suiter på udvalgte hoteller er undtaget.

6.6.8. Nordic Choice Club MasterCard uden årsafgift.

6.6.9. Medlemmer tilbydes statusmatch til President Circle-niveau hos Hertz i tre år. Statusmatch opnås ved at kontakte Nordic Choice Hotels kundeservice.

6.6.10. Medlemmer på dette niveau får 20 % ekstra bonus beregnet på bonussen for værelses- og morgenmadsprisen.

6.7. Fordele, som hører til PLATINUM

6.7.1. Et PLATINUM-medlem får alle fordelene, som gælder for BLUE-, SILVER- og GOLD-niveauet.

6.7.2. Restaurantkupon til en værdi af 125 SEK, i øvrigt vilkår i henhold til 6.4.5.

6.7.3. Værelsesgaranti (der gælder undtagelser i visse perioder) på destinationen, hvis man booker senest 24 timer før ankomst via Nordic Choice Hotels kundeservide til den ordinære pris (city high). Værelsesgarantien kan ikke kombineres med aftalepriser og andre rabatter. Ved udnyttelse af denne fordel kan Nordic Choice Club ikke garantere en specifik værelseskategori samt opgradering.

6.7.4. Gratis skjorte- eller blusevask (1 pr. ophold). Bemærk at tidspunktet for indlevering varierer mellem hotellerne.

6.7.5. Garanteret opgradering af værelseskategori til næste niveau, hvis hotellet har mere end en værelseskategori.

6.7.6. Garanteret sen check-out frem til kl. 18.00. Dette skal meddeles til receptionen inden den ordinære frist for check-out.

6.7.7. Har hotellet ingen ledige standard dobbeltværelser, garanteres det, at medlemmer på PLATINUM-niveauet kan udnytte deres bonuspoint, når de ønsker det. Dette gælder kun for medlemmets egen booking og kan ikke udnyttes af andre. Gælder ikke ved brug af en 24/48 timers garanti.

6.7.8. Gratis træning på vores hoteller med eget fitnesscenter, også for medlemmer der ikke bor på hotellet. Vis dit PLATINUM-kort, eller oplys dit medlemsnummer i receptionen for at få adgang til fitnesscenteret. Det er ikke alle hoteller, der tilbyder omklædningsrum og bademuligheder i forbindelse med træning.

6.7.9. Medlemmer på dette niveau får 30 % ekstra bonuspoint beregnet på bonussen for værelses- og morgenmadsprisen.

7. Nordic Choice Club MasterCard

7.1. Der gælder særlige vilkår for Nordic Choice Club MasterCard. Disse vilkår fremsendes sammen med medlemmets første Nordic Choice Club MasterCard, mens de opdaterede vilkår altid er tilgængelige på Nordic Choice Clubs hjemmeside. Merk! Nordic Choice Club MasterCard er kun tilgængelig for beboerne i Norge og Sverige

7.2. Medlemmer der har Nordic Choice Club MasterCard får godskrevet 10 kvalificerende nætter, hvert år de har kortet, og sikrer sig dermed SILVER-niveau samt gør vejen til GOLD og PLATINUM kortere.

8. Tvister og lovgivning

8.1. I tilfælde af eventuelle tvister gældende de nuværende vilkår, er det den norske lovgivning, der er den gældende.

8.2. Eventuelle tvister skal afgøres af norske domstole, og Oslo Tingsrett er gældende som særskilt aftalt domstol.

2.540.341.000 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.