Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Nordic Choice Club

1. Medlemskab/Generelle vilkår

1.1. Nordic Choice Club (NCC) indgår som del af Nordic Choice Commercial Services AS (NCCS), org. nr. 968 819 372. Medlemsvilkårene er en aftale mellem medlemmerne og NCCS.

1.2. Medlemskabet af Nordic Choice Club er personligt, og det kan kun bevilliges til personer, der er fyldt 18 år. Medlemskabet med sine fordele kan udelukkende benyttes af medlemmer.

1.3. Medlemskabet bekræftes via sms og/eller e-mail. Ethvert medlem får et unikt medlemsnummer. Dette er synligt, når man er logget ind på vores hjemmeside eller i vores app.

1.4. Medlemmerne har ansvaret for at opgive medlemsnummer på hotellerne eller hos partnere for at tage del af bonusser og fordele.

1.5. Misbruges medlemskabet, bonuspointene eller bonusprogrammet, forbeholder Nordic Choice Club sig retten til at ekskludere medlemmet fra bonusprogrammet. Misbrug kan, dog ikke udelukkende, omfatte en grov eller respektløs opførsel på hotellet, over for de ansatte eller samarbejdspartnere, kriminelle handlinger eller handlinger, der generelt opfattes som amoralske eller uetiske, eller som anses for at være et brud på de gældende medlemsvilkår.

1.6. Medlemmer af Nordic Choice Club er ansvarlige for at informere arbejdsgiveren og få dennes godkendelse ved behov, når man regner med at optjene bonuspoint i Nordic Choice Club. En bonusordning, der baseres på overnatninger, som betales af arbejdsgiveren. Nordic Choice Club kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for medlemmer, der ikke informerer og/eller ej får arbejdsgiverens samtykke på forhånd. Nordic Choice Club anbefaler generelt, at medlemmer får arbejdsgiverens samtykke inden anvendelsen af bonuspointene.

1.7. Bliver bonuspointene optjent i arbejdsmæssig regi og anvendes de til individuelle formål, kan det få visse skattemæssige konsekvenser i både Sverige, Norge, Finland og Danmark. Medlemmerne er derfor forpligtet til at informere arbejdsgiveren samt de relevante myndigheder om dette og betale alle de gældende skatter og afgifter som følge af anvendelsen af bonuspoint. Nordic Choice Club frasiger sig al ansvar for skatter og skattegæld, der opstår som følge heraf.

1.8. NCCS forbeholder sig retten til at afvikle Nordic Choice Club med seks måneders varsel til medlemmerne. Dette varsel kan enten fremgå af en e-mail eller via en offentliggørelse på Nordic Choice Clubs hjemmeside.

1.9. Skulle Nordic Choice Club blive afviklet grundet den gældende lovgivning i et af landene eller som følge af en dom eller et forbud fra de offentlige myndigheder, kan NCCS ikke drages til ansvar for et eventuelt tab hos det enkelte medlem. Nordic Choice Club vil på bedste vis forsøge at give hvert medlem besked hurtigst muligt, hvis ovennævnte skulle indtræffe. Undtaget er punkt 1.8.

1.10. Som medlem kan man når som helst afsluta sit medlemskab i Nordic Choice Club. Denne opsigelse skal ske gennem en skriftlig forespørgsel til kundeservice:

Email: booking@choice.no
Brev: Nordic Choice Hotels kundeservice
          Postboks 2454 Solli
          NO-0201 Oslo, Norway
Opsigelsen træder i kraft i det øjeblik, hvor kundeservice modtager meddelelsen om opsigelsen.

1.11. En opsigelse af medlemskabet, uafhængig af anledning, indebærer, at det enkelte medlem ikke længere kan udnytte de optjente bonuspoint, jf. afsnit 4.1. om krav til aktivt medlemskab ved anvendelse af bonuspoint.

1.12. Nordic Choice Club forbeholder sig retten til at, uden forudgående advarsel til hver enkelt medlem, ændre medlemsvilkårene. Sådanne ændringer publiceres på hjemmesiden og træder i kraft 14 dage efter at ændringen publiceres, hvis ikke andet angives. Medlemmerne bærer selv ansvaret for at holde sig opdateret i forhold til eventuelle ændringer i vilkårene.

1.13. Når der bliver lavet ændringer i medlemsvilkårene, som kræver samtykke eller godkendelser ifølge loven, vil Nordic Choice Club bede medlemmerne om samtykke eller godkendelse. For medlemmer, som ikke giver samtykke eller godkender de nye vilkår, forbeholder Nordic Choice Club sig retten til at afslutte medlemskabet. Medlemmerne kan opsige aftalen om medlemskab, hvis denne ikke ønsker at være bundet af ændrede vilkår.

2.564.375.001 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.