Gå til indhold
Nordic Choice Club - Enkle point
partner-logo

Bekæmp cancer sammen med Kreftforeningen

Kreftforeninges vision er at besejre cancer. Nu kan du donere dine bonuspoint til deres vigtige arbejde. Tak for dit bidrag!

En forskare som jobbar med cancer på CancerfondenFlere hundredtusinder af donorer, medlemmer og tilhængere i erhvervslivet støtter op om Kreftforeningens arbejde.

Nordic Choice Hotels og Kreftforeningen er stolte samarbejdspartnere

Uanset hvem du er, eller hvor du bor, er kræft noget, som påvirker os alle. Måske er det en, du kender, eller måske er du selv ramt. Vi kender alle vigtigheden af forskning i kampen mod kræft – både for at forebygge og helbrede. At kunne bidrage til Kreftforeningens vigtige arbejde, der berører så mange, er blevet en hjertesag for Nordic Choice Hotels. Derfor kan du nu som medlem af Nordic Choice Club donere dine bonuspoint til Kreftforeningen.

Sådan siger Kreftforeningen om samarbejdet:

Kreftforeningen er som organisation stolt af at have fået Nordic Choice Hotels som ny samarbejdspartner. For Kreftforeningen er det vigtigt at have solide samarbejdspartnere med gode værdier, som kan dele vores budskab i både ord og handling. Samtidig ved vi, at mange af Nordic Choice Hotels’ gæster ønsker at støtte vores arbejde gennem donationer. Nu, hvor dette er muligt, vil vi være i stand til at udføre endnu mere af det vigtige forsknings- og omsorgsarbejde, mens vi samtidig kan fokusere på at forebygge kræft.

Om Kreftforeningen

Kreftforeningen er en af de største bruger- og interesseorganisationer i Norge. Formålet med Kreftforeningen er at arbejde på at forebygge og bekæmpe kræft samt forbedre livskvaliteten for patienter og pårørende. Gennem forskning og forebyggelse, information, støtte, rådgivning og politisk arbejde bekæmper vi kræft lokalt, nationalt og globalt. Kreftforeningen er en organisation, der med sine 116.000 medlemmer, 27.000 frivillige og 190 ansatte, såvel som dens engagement og kompetence, arbejder på at få et gennembrud i kampen mod kræft.

De største opgaver, som Kreftforeningen arbejder med, er; bevilling af penge til kræftforskning, sundhedsuddannelse, årsager, forebyggelse og behandling samt omsorgsarbejde, der hjælper kræftpatienter og pårørende. Kreftforeningen er – med påvirkning af myndighederne og sundhedsvæsenet – en stemme til fordel for kampen mod kræft.

The national Cancer Societies different areas

Sådan donerer du dine bonuspoint

Du vælger selv, hvor mange bonuspoint du vil donere, men det skal være i hele titusinder. 10.000 bonuspoint har en værdi på 300 NOK.