Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Bergen: 3. - 11. juni 2022

I Bergen finder du Norges næststørste pridefestival, Regnbuedagene. I løbet af ugen er du velkommen på koncerter, workshops, debatter, kulturarrangementer, og ikke mindste den farverige Pride-parade!

Hvad sker der under Bergen Pride 2022?

I løbet af Regnbuedagene bliver der arrangeret quizzer, shows, debatter, workshops, koncerter og en masse andet lærerigt og sjovt. Ses vi?

Hvornår er Prideparaden i Bergen?

Lørdag 11. juni 2022, kl. 12.00

Årets parade starter ved Statsraaden Bar & Reception. Derfra er ruten: Bryggen – Torget – Småstrandgaten – Olav Kyrres gate – Vaskerelven – Regnbueplassen – Engen. 

Ruten kan ændres.

Hvor er Pride Park?

I år er Pride Park i bakgården på USF Verftet. Parken åpner torsdag 9. juni kl. 15, og fra da og helt til lørdag kveld er det hit du går for å få med deg konserter, DJ-er og debatter. Her er det også matservering, bar og lounge-områder. Pride Park er en plass for å danse, å være glad, få nye venner, være stolt og være deg selv! 

Hva er Pride House?

Pride House er en faglig og politisk arena der det arrangeres foredrag, samtaler og debatter hver dag fra 4. til 8. juni. Om kveldene er det sosiale arrangementer, show og underholdning. Pride House finner du midt på Festplassen.

Stærke stemmer i Pride-bevægelsen

Bliv inspireret af menneskerne, der hver dag arbejder for lige rettigheder og muligheder for alle.

Auroras historie

Aurora var altid en kvinde!

Læs om Aurora, som aldrig var mand, men en kvinde som levede som mand i 25 år, inden hun endelig kunne være sig selv. Aurora giver os også sine dos & don'ts til hvad man kan sige - og ikke bør sige - til transpersoner. 

Læs hendes historie
Når far er homoseksuel

Carolins far sprang ud som homoseksuel: “Er så stolt af ham!”

Hvad sker der, når livet forandres uden at du selv har valgt det? Hvordan reagerer man, når familien splittes ad og en af forældrene springer ud som homoseksuel? For Carolin Solskär, 27, fra Sverige, blev dette en turbulent tid, der til sidst førte til en vigtig samtale, som gav svar på mange spørgsmål.

Carolins historie & råd
Forældrenes historie

Vi har truffet netværket Stolte forældre til HBTQ-barn, og fået gode tips fra forældrer, som er gået igennem sin egne "komme ud"-processer.

Vi har truffet non-profit organisationen Stolte forældre til HBTQ-børn (HBTQ er tilsvarende LGBT i Danmark), og har fået værdifulde tips fra forældre, der selv er gået igennem sine egne "komme-ud" processer.

Læs mere om Stolte forældre
Hvorfor vi støtter Pride

Petter A. Stordalen om Nordic Choice Hotels og Pride: "For os betyder mangfoldighed en bedre kultur"

Læs interviewet her

Pride & Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels – Stolt partner til Pride i Norden

Hotel i Bergen

Bo bedst under Pride-fejringen!

Du fikser Pride-stemningen – vi fikser hotel! Har du brug for et sted at bo under Pride-dagene, har vi et herligt udvalg af hoteller i Bergen. Find din favorit og book i dag!

Find dit hotel
Room for all

Nordic Choice Hotels – Stolt sponsor til Pride

I Nordic Choice Hotels går vi ind for mangfoldighed, og vi arbejder hårdt for lige rettigheder og muligheder. Derfor er det med stolthed og glæde, at vi i år er sponsor til Pride i hele Norden!

Tilbage til startsiden for Pride
2.564.413.004 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.