Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Helsinki: 24. - 30. juni

I den finske hovedstad samledes titusinder af mennesker i alle regnbuens farver for at fejre kærlighed og mangfoldighed i en syv dage lang fest.

Hvad sker der i Helsinki?

Velkommen til Finlands største menneskerettighedsmarkering og kulturfejring! Årets tema er Møder, og sætter fokus på vigtigheden af møder mellem mennesker efter en særdeles ensom tid for mange. Pride skal være en platform for kommunikation og inkludering for at skabe sammenhold og forståelse, og du er hjertelig velkommen til at blive en del af fællesskabet!

 


 

I løbet af Helsinki Pride Week kan du se frem til en række tankevækkende workshops og farverige arrangementer. Vi i Nordic Choice Hotels glæder os lidt ekstra til:

Prideparaden - 2. juli 2022

Det store højdepunkt i Helsinki Pride Week er Prideparaden om lørdagen. Paraden start kl. 13.00 fra Senatstorvet, og danser gennem hele byen frem til Kaivopustoparken, hvor hovedfesten sparkes i gang med en stor picnic.

Pride House - åben hele ugen

Årets Pride House er Museum of Contemporary Art Kiasma, midt i Helsinki. Pride House er knudepunktet for forskellige seminarer og workshops, og er perfekt for dig, som vil udvikles og lære mere. Kom ind og deltag - Pride House er åbent for alle!

 

Prideparaden i Helsinki 2018!

Mange var ude for at vise sin støtte til ligestilling og mangfoldighed under Prideparaden.

I den finske hovedstad samledes flere titusinde mennesker i alle regnbuens farver for at fejre kærlighed og mangfoldighed i en syv dage lang fest. 

Læs mere hos Facebook-begivenheden her
Du fikser Pride-stemningen, vi fikser hotel!

Hoteller i Helsinki

Har du brug for et sted at sove i Pride-dagene, har vi flere hoteller i Helsinki. Find din favorit og book i dag! Pride arrangeres også i flere andre byer, hvor vi har hoteller. Hvad med at rejse rundt på en Prideturne denne sommer? Vi har hoteller i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum.

Se vores hoteller i Helsinki

Stærke stemmer i Pride-bevægelsen

Bliv inspireret af menneskerne, der hver dag arbejder for lige rettigheder og muligheder for alle.

Auroras historie

Aurora var altid en kvinde!

Læs om Aurora, som aldrig var mand, men en kvinde som levede som mand i 25 år, inden hun endelig kunne være sig selv. Aurora giver os også sine dos & don'ts til hvad man kan sige - og ikke bør sige - til transpersoner. 

Læs hendes historie
Når far er homoseksuel

Carolins far sprang ud som homoseksuel: “Er så stolt af ham!”

Hvad sker der, når livet forandres uden at du selv har valgt det? Hvordan reagerer man, når familien splittes ad og en af forældrene springer ud som homoseksuel? For Carolin Solskär, 27, fra Sverige, blev dette en turbulent tid, der til sidst førte til en vigtig samtale, som gav svar på mange spørgsmål.

Carolins historie & råd
Forældrenes historie

Vi har truffet netværket Stolte forældre til HBTQ-barn, og fået gode tips fra forældrer, som er gået igennem sin egne "komme ud"-processer.

Vi har truffet non-profit organisationen Stolte forældre til HBTQ-børn (HBTQ er tilsvarende LGBT i Danmark), og har fået værdifulde tips fra forældre, der selv er gået igennem sine egne "komme-ud" processer.

Læs mere om Stolte forældre
Hvorfor vi støtter Pride

Petter A. Stordalen om Nordic Choice Hotels og Pride: "For os betyder mangfoldighed en bedre kultur"

Læs interviewet her
Alt du behøver vide om Pride!

Hvad står "regnbueflaget" for? Hvilke sange er de mest kendte Pride-sange, og hvilke begivenheder har gjort Pride til hvad det er i dag? Læs mere om den farverige folkefest her!

Læs alt om den farverige folkefest her!

Pride & Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels – Stolt partner til Pride i Norden

Hoteller i Helsinki

Lev som du fortjener under Pride!

Har du brug for et sted at bo under Pride-dagene, har vi flere hoteller i Helsinki. Find din favorit og book i dag! Pride arrangeres også i flere andre byer, hvor vi har hoteller. Hvad med at rejse rundt på en Pride-turné til sommer? Vi har også hoteller i Norge, Sverige og Danmark.

Find dit hotel
Room for all

Nordic Choice Hotels – Stolt sponsor til Pride

I Nordic Choice Hotels går vi ind for mangfoldighed, og vi arbejder hårdt for lige rettigheder og muligheder. Derfor er det med stolthed og glæde, at vi i år er sponsor til Pride i hele Norden!

Tilbage til startsiden for Pride
2.564.413.004 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.