Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Nytår uden fyrværkerier for dig og dit husdyr!

Nå kan du booke et dyrevenligt hotelværelse til nytåret 2020/2021!

Nu kan du booke hotelværelser til nytåret 2020/2021!

At fejre nytår uden kanonslag og raketter med din firbenede ven på vores hoteller, er blevet utroligt populært. Herunder finder du tilbud hos vores hoteller og herlige nytårspakker til det kommende nytår.

København

Clarion Hotel Copenhagen Airport - Frigiver sine værelser 2. marts 2020

Book og se priser på Kastrup/København her!

Oplev et nytår uden stress og raketter på Clarion Copenhagen Airport. Også her ligger der en doggie bag og venter i værelset til dit husdyr. En bugnende nytårsbuffet kan bookes for de, der ønsker det. Hundemor og hundefar træner gratis på i hotellets fitnesslokale og kan nyde en stor indendørs pool uden ekstra afgift. Passende nok ligger Amager Strand kun 10 minutter fra hoteller, hvor morgengåturen kan tages med smuk udsigt over havet. 

Arlanda

Clarion Hotel Arlanda Airport

Book dit værelse på Clarion Hotel Arlanda Airport

Nytårsmiddag eller nytårsbuffet, hundeaktiviteter med Svenske brugshundsklubben og hundefotografering!

Quality Hotel Arlanda XPO

Snart kan du booke og se priser på Quality Airport Hotel Arlanda her!

Befinder du dig i Stockholmsområdet til nytår? Pak højhælene og hundemaden, og tag til Quality Airport Hotel Arlanda! Her er alle husdyr velkomne. En luksuriøs nytårsmiddag kan bookes, med eller uden vinpakke. Det går også udmærket at spise på værelset sammen med din firebenede ven, hvis du vil det. 

Östersund

Frösö Park Hotel

Snart kan du booke og se priser i Östersund her!

Hos Frösö Park Hotel i Östersund bliver du ikke skuffet! Her tilbydes du en samlet pakke med overnatning, nytårsmiddag, entré til spa under hele opholdet og en stor morgenmadsbuffet dagen efter. Lufthavnen er en fyrværkerifri zone, så du kan fejre det nye år i den varme udendørspool med udsigt over fjelde og stjernehimmel. Alle dyr behandles som VIP-gæster og må selvfølgelig gerne deltage ved nytårsmiddagen.

Stavanger

Clarion Hotel Air

Snart kan du booke og se priser ved Stavanger her!

Lige ved Stavanger lufthavn finder du Clarion Hotel Air, som for andet år i træk inviterer husdyr, der er bange for fyrværkerier, indenfor for at fejre nytår sammen. På værelset venter ikke kun mad- og vandskål, men også en doggie bag fyldt med overraskelse. En fireretters nytårsmenu kan også nydes hos restaurant Kitchen & Table, eller på dit værelse. 

Bergen

Clarion Hotel Bergen Airport

Snart kan du booke og se priser på Bergen lufthavn her!

Fejr nytår i Bergen på et garanteret raketfrit område, inden for isloerede trelagsvinduer. På nytårsaften hos Clarion Hotel Bergen Airport tilbyder vi dig väldigt god mad i vores restaurant Kitchen & Table. For din firebenede ven venter der en doggie bag i værelset. 

Helsinki

Clarion Hotel Helsinki Airport - FULDT BOOKET
Hvad indebærer et dyrevenligt nytår på hotel?

Nytår skal være årets mest festlige højtid, og selvfølgelig er det det! God mad og drikke, alle har fint tøj på og ser frem til at fejre det nye år. Men på grund af fyrværkerier er nytår blevet en af årets måske værste aftener for mange af vores firebenede venner og deres ejere. Men ikke længere. Nordic Choice Hotels tilbyder fyrværkerifrit nytår for alle i flere byer i Norden. 

Du og din pelsklædte ven kan fejre nytår uden at skulle bekymre jer over fyrværkerierne. Hvordan, spørger du? Jo, vi har nemlig mange hoteller, der ligger på områder, hvor det er forbudt at skyde raketter, samt hvor værelserne er lysisolerede, f.eks. vores lufthavnshoteller. Et perfekt sted at fejre nytår for alle, der er bange for fyrværkerier.

Se billeder fra tidligere nytårsfejringer hos os!

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.