Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Nytår uden fyrværkerier for dig og dit husdyr!

Snart kan du booke et dyrevenligt hotelværelse til nytåret 2019/2020! Så snart værelserne kan bookes, kommer informationen op her.

Snart kan du booke hotelværelser til nytåret 2019/2020!

At fejre nytår uden kanonslag og raketter med din firbenede ven på vores hoteller, er blevet utroligt populært. Herunder finder du snart nye tilbud hos vores hoteller og herlige nytårspakker til det kommende nytår.

Clarion Copenhagen Airport i København

Book og se priser på Kastrup/København her!

Oplev et nytår uden stress og raketter på Clarion Copenhagen Airport. Også her ligger der en doggie bag og venter i værelset til dit husdyr. En bugnende nytårsbuffet kan bookes for de, der ønsker det. Hundemor og hundefar træner gratis på i hotellets fitnesslokale og kan nyde en stor indendørs pool uden ekstra afgift. Passende nok ligger Amager Strand kun 10 minutter fra hoteller, hvor morgengåturen kan tages med smuk udsigt over havet. 

Clarion Hotel Arlanda Airport

Book dit værelse på Clarion Hotel Arlanda Airport

Nytårsmiddag eller nytårsbuffet, hundeaktiviteter med Svenske brugshundsklubben og hundefotografering! Alle værelser på Clarion Hotel Arlanda Airport er allerede fuldt bookede, men du har stadig en chance ved at skrive dig på ventelisten.

Quality Airport Hotel Arlanda

Book og se priser på Quality Airport Hotel Arlanda her!

Befinder du dig i Stockholmsområdet til nytår? Pak højhælene og hundemaden, og tag til Quality Airport Hotel Arlanda! Her er alle husdyr velkomne. En luksuriøs nytårsmiddag kan bookes, med eller uden vinpakke. Det går også udmærket at spise på værelset sammen med din firebenede ven, hvis du vil det. 

Quality Hotel Frösö Park i Östersund

Book og se priser i Östersund her!

Hos Quality Hotel Frösö Park i Östersund bliver du ikke skuffet! Her tilbydes du en samlet pakke med overnatning, nytårsmiddag, entré til spa under hele opholdet og en stor morgenmadsbuffet dagen efter. Lufthavnen er en fyrværkerifri zone, så du kan fejre det nye år i den varme udendørspool med udsigt over fjelde og stjernehimmel. Alle dyr behandles som VIP-gæster og må selvfølgelig gerne deltage ved nytårsmiddagen. 

Comfort Hotel Runway udenfor Oslo

Boka GoodDog på Runway her!

Ved Oslo Gardermoen flygplats ligger moderne Comfort Hotel Runway. Her kan du booke pakken GoodDog, hvor hunden kan nyde Party Play og Party Tricks i selskab med en hundepsykolog og hundeinstruktør. Nytårsbuffeten består af vegetarisk, økologisk festmad og selvfølgelig må hunden gerne være med. Her kan du booke stille værelser, garanteret frie for fyrværkeri, samt med en stor, herlig morgenmadsbuffet. Sørg også for at se foredraget om hvordan hunden håndterer skræmmende ting med Tess Erngren!

Clarion Hotel Air udenfor Stavanger

Book og se priser ved Stavanger her!

Lige ved Stavanger lufthavn finder du Clarion Hotel Air, som for andet år i træk inviterer husdyr, der er bange for fyrværkerier, indenfor for at fejre nytår sammen. På værelset venter ikke kun mad- og vandskål, men også en doggie bag fyldt med overraskelse. En fireretters nytårsmenu kan også nydes hos restaurant Kitchen & Table, eller på dit værelse. 

Clarion Hotel Bergen Airport

Book og se priser på Bergen lufthavn her!

Fejr nytår i Bergen på et garanteret raketfrit område, inden for isloerede trelagsvinduer. På nytårsaften hos Clarion Hotel Bergen Airport tilbyder vi dig 15 % rabat på al mad i vores restaurant Kitchen & Table. For din firebenede ven venter der en doggie bag i værelset. 

Fuldt booket i Helsinki

Nyår 2018/2019 såldes rummen snabbt slut på Clarion Hotel Helsinki Airport. Så är ni sugna på att spendera nyårsafton här 2019/2020 får ni vara på G. Så fort rummen släpps så kommer vi informera om det här.

Hvad indebærer et dyrevenligt nytår på hotel?

Nytår skal være årets mest festlige højtid, og selvfølgelig er det det! God mad og drikke, alle har fint tøj på og ser frem til at fejre det nye år. Men på grund af fyrværkerier er nytår blevet en af årets måske værste aftener for mange af vores firebenede venner og deres ejere. Men ikke længere. Nordic Choice Hotels tilbyder fyrværkerifrit nytår for alle i flere byer i Norden. 

Du og din pelsklædte ven kan fejre nytår uden at skulle bekymre jer over fyrværkerierne. Hvordan, spørger du? Jo, vi har nemlig mange hoteller, der ligger på områder, hvor det er forbudt at skyde raketter, samt hvor værelserne er lysisolerede, f.eks. vores lufthavnshoteller. Et perfekt sted at fejre nytår for alle, der er bange for fyrværkerier.

Se billeder fra tidligere nytårsfejringer hos os!

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.378.001 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.