Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Fejr Pride med os – her findes plads til alle!

Hos Nordic Choice Hotels går vi op i mangfoldighed, og vi arbejder hårdt for lige rettigheder og muligheder. Derfor er det med stolthed og glæde, at vi er sponsorer til Pride i Norden!

Hos os er du velkommen præcis som du er. Vi er overbeviste om, at vores gæsters og medarbejderes forskelle bidrager til at skabe unikke hoteloplevelser og magiske møder. Mangfoldighed gør os bedre. Vores dør står altid åben.

Læs mindre

Pride 2022

Efter to hårde år samledes folk på gaderne for massive parader i kørlighedens tegn under 2022. Læs om de forskellige Pride-festivaler 2022 herunder. I Oslo blev vi desværre påmindet om, hvorfor denne fejring er så vigtig. Kærlighed overvinder had!

Alt, du har brug for at vide om Pride!

Hvor meget ved du egentlig om Pridebevægelsen?

Hvad betyder flaget, hvilke er de mest kendte sange og hvilke berømte begivenheder har gjort Pride til hvad det er i dag?

Lær dig mere om Pride

Stærke stemmer i Pride-bevægelsen

Bliv inspireret af menneskerne, der hver dag arbejder for lige rettigheder og muligheder for alle.

Auroras historie

Aurora var altid en kvinde!

Læs om Aurora, som aldrig var mand, men en kvinde som levede som mand i 25 år, inden hun endelig kunne være sig selv. Aurora giver os også sine dos & don'ts til hvad man kan sige - og ikke bør sige - til transpersoner. 

Læs hendes historie
Når far er homoseksuel

Carolins far sprang ud som homoseksuel: “Er så stolt af ham!”

Hvad sker der, når livet forandres uden at du selv har valgt det? Hvordan reagerer man, når familien splittes ad og en af forældrene springer ud som homoseksuel? For Carolin Solskär, 27, fra Sverige, blev dette en turbulent tid, der til sidst førte til en vigtig samtale, som gav svar på mange spørgsmål.

Carolins historie & råd
Forældrenes historie

Vi har truffet netværket Stolte forældre til HBTQ-barn, og fået gode tips fra forældrer, som er gået igennem sin egne "komme ud"-processer.

Vi har truffet non-profit organisationen Stolte forældre til HBTQ-børn (HBTQ er tilsvarende LGBT i Danmark), og har fået værdifulde tips fra forældre, der selv er gået igennem sine egne "komme-ud" processer.

Læs mere om Stolte forældre
Hvorfor vi støtter Pride

Petter A. Stordalen om Nordic Choice Hotels og Pride: "For os betyder mangfoldighed en bedre kultur"

Læs interviewet her
2.566.101.002 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.