Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

About Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels' koncernledelse

Herunder kan du læse information om og præsentationer af Nordic Choice Hotels' koncernledelse.

For at komme i kontakt med koncernledelsen henviser vi til Nordic Choice Hotels' presseafdeling. Kontaktoplysninger finder du her. Informationen om koncernledelsen blev opdateret den 8. marts 2022.  

 

Torgeir Silseth, Chief Excecutive Officer på Nordic Choice Hotels

Torgeir Silseth

Chief Executive Officer

Torgeir begyndte sin karriere på Nordic Choice Hotels som direktør for Quality Hotel Hafjell 1991-1996. Derefter ansattes han som driftsdirektør for Skandinavien frem til 1999, da han tiltrådte som vicekoncernchef. Torgeir overtog rollen som direktør for Nordic Choice Hotels i 2006. Torgeir har eksamen fra Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

 

Bjørn Arild Wisth, Deputy CEO på Nordic Choice Hotels

Bjørn Arild Wisth

Deputy CEO

Bjørn Arild kommer fra en stilling som direktør for Hartmark Consulting, et af Norges førende konsulentvirksomheder. Han har mere end 14 års erfaring af rådgivning indenfor virksomhedsudvikling, strategi og lederskab for både norske og internationelle firmaer. Bjørn Arild er uddannet i statsvidenskab fra Universitetet i Oslo og Universitetet i Wales.

 

Katalin Paldeak, Chief Operating Officer på Nordic Choice Hotels

Katalin Paldeak

Chief Operating Officer Nordic Choice Hotels

Katalin har bred erfaring indenfor hotelbranchen, blandt andet fra Hotel Diplomat og Good Morning Hotel. På Grand Hotel i Stockholm var hun direktør i 2001-2003, og inden det hotelchef på samme hotel. Katalin har arbejdet hos Nordic Choice Hotels siden 2004, senest som koncerndirektør for Clarion Hotel, 2005-2014. Katalin er uddannet civiløkonom ved Handelshøjskolen i Gøteborg, og har tager kurser hos blandt andet OFL og Cornell University i USA. 

 

Henrik Berghult, Chief Operating Officer på Nordic Hotels & Resorts

Henrik Berghult

Chief Operating Officer, Nordic Hotels & Resorts

Henrik har gedigen erfaring fra hotelindustrien. Blandt andet har han arbejdet som indkøbschef på internationale The Rezidor Hotel Group, og haft flere ledende operative stillinger i Sverige og Norge for Norlandia Hotels & Resorts. Hos Nordic Choice Hotels har han været aktiv siden 2013, senest i rollen som driftsdirektør for Clarion Hotel® i Sverige. Henrik har studeret Service Management på Lunds Universitet og Management på Cornell University i USA.

 

Fredric Landell, CEO på Nordic Property Management

Fredric Landell

CEO Nordic Property Management

Fredric startede hos Nordic Choice Hotels i 2020, og har arbejdet med hotelejendomme siden 2003. Tidligere har han arbejdet på ÅF, Synerco Facilities Management, og har siden 2008 drevet sine egne virksomheder Campdio Fastighetsförvaltning og Vimini Projektledning och Fastighetsförvaltning. Fredric er uddannet civilingeniør fra KTH i Stockholm.

 

Carl Oldsberg, Chief Digital Officer på Nordic Choice Hotels

Carl Oldsberg

Chief Digital Officer, Nordic Choice Hotels

Carl har mere end 20 års erfaring fra hotel- og rejsebranchen. Senest kommer Carl fra Choice Hotels International, hvor han var ansvarlig for franchisevirksomheden uden for USA med 1300 hoteller i over 30 lande. Inden det var han VP Revenue & Distribution på Nordic Choice Hotels. Carl er uddannet hos School of Hotel Administration ved Cornell University. 

 

Trine Lise Marsdal, Chief Financial Officer på Nordic Choice Hotels

Trine Lise Marsdal

Chief Financial Officer, Nordic Choice Hotels

Trine er uddannet civiløkonom og er autoriseret revisor fra Handelshøyskolen BI. Hun har lang erfaring som konsulent indenfor regeringsførelse, internkontrol og procesforbedringer. Hun kom til Nordic Choice Hotels i 2016 fra en stilling som CFO på Optimera Norge.

 

Eirik Bogsnes, Executive Vice President, Hotel Services

Eirik Bogsnes

Executive Vice President, Hotel Services

Eirik har over 10 års erfaring af operativ ledelse fra Schibstedt, Amedia og TV2, inden han kom til Nordic Choice Hotels i 2016. Blandt andet ledte han A-pressens virksomhed i Rusland, og havde som koncerndirektør i Amedia ansvar for blandt andet digital strategi og udvikling. Eirik er alumni fra Harvard Business School.

 

Daniel Stenbäck, Chief Development Officer på Nordic Choice Hotels

Daniel Stenbäck

Chief Development Officer, Nordic Choice Hotels

Daniel har 20 års erfaring fra hoteller og rejseliv i Norden. Tidligere har han været koncernchef for First Hotels, SVP for Nordic Hotels & Resorts, direktør for Clarion Hotel® Post og direktør for Gothia Towers. Han er bestyrelsestalsperson for brancheorganisationen Visita Region Vest, og sidder i Visita Sveriges bestyrelse.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.