Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

About Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels koncernledning

Herunder kan du læse information om og præsentationer af Nordic Choice Hotels' koncernledelse.

For at komme i kontakt med koncernledelsen henviser vi til Nordic Choice Hotels' presseafdeling. Kontaktoplysninger finder du her. Informationen om koncernledelsen blev opdateret den 11. januar 2021.  

 

Torgeir Silseth, Chief Excecutive Officer på Nordic Choice Hotels

Torgeir Silseth

Chief Executive Officer

Torgeir begyndte sin karriere på Nordic Choice Hotels som direktør for Quality Hotel Hafjell 1991-1996. Derefter ansattes han som driftsdirektør for Skandinavien frem til 1999, da han tiltrådte som vicekoncernchef. Torgeir overtog rollen som direktør for Nordic Choice Hotels i 2006. Torgeir har eksamen fra Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

 

Bjørn Arild Wisth, Deputy CEO på Nordic Choice Hotels

Bjørn Arild Wisth

Deputy CEO

Bjørn Arild kommer fra en stilling som direktør for Hartmark Consulting, et af Norges førende konsulentvirksomheder. Han har mere end 14 års erfaring af rådgivning indenfor virksomhedsudvikling, strategi og lederskab for både norske og internationelle firmaer. Bjørn Arild er uddannet i statsvidenskab fra Universitetet i Oslo og Universitetet i Wales.

 

Katalin Paldeak, Chief Operating Officer på Nordic Choice Hotels

Katalin Paldeak

Chief Operating Officer Nordic Choice Hotels

Katalin har bred erfaring indenfor hotelbranchen, blandt andet fra Hotel Diplomat og Good Morning Hotel. På Grand Hotel i Stockholm var hun direktør i 2001-2003, og inden det hotelchef på samme hotel. Katalin har arbejdet hos Nordic Choice Hotels siden 2004, senest som koncerndirektør for Clarion Hotel, 2005-2014. Katalin er uddannet civiløkonom ved Handelshøjskolen i Gøteborg, og har tager kurser hos blandt andet OFL og Cornell University i USA. 

 

Trond Bastiansen, Chief Operating Officer på Nordic Hotels & Resorts

Trond Bastiansen

Chief Operating Officer, Nordic Hotels & Resorts

Trond begyndte hos Nordic Choice Hotels i 2007 som driftsdirektør for Quality Hotel i Norge. Han kom da fra en anden rolle som vicedirektør i restaurantkæden Dolly Dimple's. I 2011-2014 var han koncerndirektør for Clarion Collection® Hotel. Han har tidligere været højeskolelektor og senere dekan ved Norsk Hotellhøgskole i Stavanger. Trond har en mastereksamen i International Hotel Management fra Norsk Hotellhøgskole og Cornell University.

 

Fredric Landell, CEO på Nordic Property Management

Fredric Landell

CEO Nordic Property Management

Catarina begyndte hos Nordic Choice Hotels i 2012, er uddannet civilingeniør, og har under hele sin karrie arbejdet med bygge- og indretningsprojekter samt med ledelse. Tidligere arbejdede hun for Forsen Projekt AB, LM Ericsson Real Estate AB og NCC Construction AB. Catarina kommer senest fra Scandic Hotels.

 

Carl Oldsberg, Chief Digital Officer på Nordic Choice Hotels

Carl Oldsberg

Chief Digital Officer, Nordic Choice Hotels

Carl har mere end 20 års erfaring fra hotel- og rejsebranchen. Senest kommer Carl fra Choice Hotels International, hvor han var ansvarlig for franchisevirksomheden uden for USA med 1300 hoteller i over 30 lande. Inden det var han VP Revenue & Distribution på Nordic Choice Hotels. Carl er uddannet hos School of Hotel Administration ved Cornell University. 

 

Trine Lise Marsdal, Chief Financial Officer på Nordic Choice Hotels

Trine Lise Marsdal

Chief Financial Officer, Nordic Choice Hotels

Trine er uddannet civiløkonom og er autoriseret revisor fra Handelshøyskolen BI. Hun har lang erfaring som konsulent indenfor regeringsførelse, internkontrol og procesforbedringer. Hun kom til Nordic Choice Hotels i 2016 fra en stilling som CFO på Optimera Norge.

 

Eirik Bogsnes, Executive Vice President, Hotel Services

Eirik Bogsnes

Executive Vice President, Hotel Services

Eirik har over 10 års erfaring af operativ ledelse fra Schibstedt, Amedia og TV2, inden han kom til Nordic Choice Hotels i 2016. Blandt andet ledte han A-pressens virksomhed i Rusland, og havde som koncerndirektør i Amedia ansvar for blandt andet digital strategi og udvikling. Eirik er alumni fra Harvard Business School.

 

Daniel Stenbäck, Chief Development Officer på Nordic Choice Hotels

Daniel Stenbäck

Chief Development Officer, Nordic Choice Hotels

Daniel har 20 års erfaring fra hoteller og rejseliv i Norden. Tidligere har han været koncernchef for First Hotels, SVP for Nordic Hotels & Resorts, direktør for Clarion Hotel® Post og direktør for Gothia Towers. Han er bestyrelsestalsperson for brancheorganisationen Visita Region Vest, og sidder i Visita Sveriges bestyrelse.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.