Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores arbejde med etisk handel

Et besøg hos Nordic Choice Hotels skal være positivt og smart, både for vores gæster og for samfundet. At levere fantastiske hoteloplevelser, produceret med omtanke for mennesker og miljø, er vigtigt for os.

Etiske retningslinjer for leverandører

Etiske krav også for leverandøren

Det er ikke altid let at gøre det rigtige, og derfor har vi udviklet etiske retningslinjer for vores leverandører og alle deres leverandørled. Disse dækker grundlæggende menneskelige rettigheder, krav til gode arbejdsforhold samt miljøkrav, som er internationalt anerkendte gennem FN-konventioner og ILO-konventioner.

Retningslinjerne sikrer, at produktionen af de varer og tjenester, vi anvender, sker med hensyn til mennesker og miljø. De viser helt enkelt, hvad vi forventer af samarbejdspartnere, og hvad du som gæst kan vente dig af Nordic Choice Hotels som virksomhed.

Læs de etiske retningslinjer her
Bæredygtige minimumskrav for leverandører

Størst mulig sporbarhed, mindst mulig miljøpåvirkning

For os rækker det ikke med etiske retningslinjer for leverandører. Vi ønsker, at alle vores samarbejdspartnere påvirker miljøet så lidt som muligt. Derfor har vi en liste over minimumskrav for miljøcertificeringer og miljøpolicies, som alle vores leverandører forpligter sig til at overholde. I disse indgår der også kontroller, opfølgning og kontinuerlige planer for at mindske miljøpåvirkningen, helt ned til sidste produktionsled.

Det er vores måde at tage ansvar for mennesker og miljø på i alle led af virksomheden.

Læs minimumskravene her
FAIRTRADE

Fairtrade i hver kaffekop

På vores hoteller serveres der mere end 2900 kopper kaffe i timen. Hver kaffebønne er økologisk og Fairtrade-mærket. Det internationale Fairtrade-mærkningssystem sikrer gode arbejdsforhold og ordentlige vilkår for de bønder, som dyrker den kaffe, vi har på hotellerne. Økologisk kaffeproduktion giver sundere kaffeplantager, samtidig med at producenterne og miljøet udsættes for mindre forurening og kemikalier.

Sammen med vores kaffeleverandør, Löfbergs lila, støtter vi et projekt i Honduras med det formål at lære kvindelige bønder at dyrke økologisk kaffe. På vores hoteller kan du altid nyde kaffen med god samvittighed.

Vi spiser os til en bedre verden

Grønt og ansvarsfuldt køkken

Bæredygtig og økologisk mad er i centrum på vores hoteller, som har serveret økologiske produkter til morgenmadsbuffeterne siden 2007.

Nordic Choice Hotels vil levere gode madoplevelser ved at servere økologiske alternativer og mad, som er produceret på ansvarlig vis. Vidste du, at vi kun serverer økologiske æg på alle vores hoteller? Og at al kaffen er Fairtrade-mærket? Har du hørt om EAT Forum? Læs mere om vores arbejde med bæredygtig mad via knappen nedenfor.

Læs om Madrevolutionen
Kanal for Whistle Blowing

Åbenhed og god kommunikation i hele organisationen bidrager til en bedre arbejdskultur.

Vores whistleblowerkanal giver ansatte, konsulenter, gæster og partners mulighed for at rapportere mistanker om ulovlige handlinger og brud på Nordic Choice Hotels etiske retningslinjer.

I whistleblowerkanalen kan anmelderen være anonym, hvis dette ønskes. Anonymiteten garanteres af PricewaterhouseCoopers, PwC, som er vores uafhængige leverandør af kanalen. 

Formularen skal kun bruges til at anmelde mistænkt ulovlige eller Formuläret ska bara användas för anmälning av misstänkt olagliga eller oegentliga aktiviteter. Om du har synpunkter på hotellrum, städning, service eller liknande får du gärna skicka synpunkterna till vår Kundservice via kontaktformuläret här

Anmeldelsesformular

Vil du vide mere?

WeCare er Nordic Choice Hotels’ sociale ansvarlighedsarbejde

Vil du vide mere om, hvilke andre områder der satses stort på inden for Nordic Choice Hotels? Klik på knappen, og så kommer du tilbage til startsiden!

Til startsiden for WeCare
2.566.102.004 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.