Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Midlertidig behov for bolig til personale?

Med firmalejligheder i Stockholm, Gøteborg, Malmø, Linköping, Helsingbord og Lund løser vi både midlertidige og længerevarende boligbehov for ansatte og konsulenter. Trygt, enkelt og fleksibelt!

En firmelejlighed giver forudsætningerne, der behøves for en bedre hverdag. Boligerne er møblerede og fuldt udstyrede. Her kan man lave mad, invitere venner og familie hjem og slappe af. Helt enkelt en mere bekvem bolig for længere ophold.

Företagsbostäder: Sveriges største leverandør af firmalejligheder

Företagsbostäder er et søsterfirma til Nordic Choice Hotels. Lejlighederne, der tilbydes, ligger centralt, er møblerede og fuldt udstyrede inklusiv personlig 24-timers jourservice. De kan bookes i både kortere og længere perioder, og er et trygt og billigt alternativ til det traditionelle boligmarked for lejligheder.

Se udbud og book her.

Spørgsmål og svar

Hvordan booker man en firmalejlighed? Hvad koster det? Her kan du læse mere om hvordan det virker at leje en longstay-bolig. 

Ofte stillede spørgsmål og svar

 

Finder du ikke svaret på dit spørgsmål, kan du altid kontakte Företagsbostäder på telefon +46 10-7075500 eller via e-mail til reservations@foretagsbostader.se.

Firmalejligheder der, hvor du har brug for dem

Med boliger i 6 af Sveriges største byer, er det let at finde boliger, der passer dine behov.

2.566.102.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.