Technical issues

We are currently experiencing technical issues, and it's not possible to log in. You can still book a room without being logged in. As a member you can of course register your bonus points once the problem is solved. Thanks for your patience!

 
Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel®

Comfort Hotel® giver dig det, du behøver – uden overflødige detaljer. På vores hoteller i Norden og Litauen tilbyder vi en fremragende beliggenhed, en kompetent service, urbant design og stor respekt for miljøet. Alt sammen til en fornuftig pris.

Supercentral beliggenhed

Med Comfort Hotel® bor du der, hvor det sker! Du får den bedste beliggenhed i city og naturligvis til en attraktiv pris. Vi er stolte over at kunne guide dig frem til byens små perler og seværdigheder.

Bar + reception = Barception

Comfort Hotel satser på lækre og enkle menuer, der er gode for både krop og miljø. I Barceptionen finder du både frokost, aftensmad, snacks, kaffe og andet godt. Hotellets morgenmad er en hybrid mellem den klassiske morgenmadsbuffet og en cafémorgenmad. Vi er miljøbevidste og sørger for at dække op med lige præcis det, du behøver, uden overflødige detaljer.

Lazy Sundays – lange morgenmåltider og sen check-out

Det er ikke kun derhjemme, at du kan nyde de lange søndagsmorgener. Med byen som udgangspunkt kan det være rigtigt skønt med en lang morgenmad samt sen check-out. Om søndagen kan du tage den med ro og nyde vores morgenmad helt frem til kl. 11.00, og sidste frist for check-out er såmænd først kl. 18.00, så du har oceaner af tid!

Comfort Hotel Xpress – endnu mere for pengene

På vores Comfort Xpress-hoteller har vi fjernet morgenmadsbuffeten. Du bestemmer, hvad du vil spise og betale for. Køb i stedet en chiabudding, grød eller en morgenmadspose i vores Deli – eller spring morgenmaden over. For at holde vores priser så lave som muligt og skåne miljøet mod unødigt ressourcespild rengøres dit værelse kun hver fjerde nat under dit ophold. Daglig rengøring og ekstra håndklæder kan naturligvis bestilles i vores Barception mod et lille ekstrabeløb.

Læs mindre
38 hoteller i

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.412.004 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.