Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

Konference, event eller fest på Nordic Choice Hotels

Uanset om du planlægger et stort firmaarrangement med flere tusinde deltagere fra hele verden, eller din egen bryllupsfest med den nærmeste familie, kan du finde dit lokale her. Vi findes i hele Norden og har lokaler for alle begivenheder.

Her kan du læse om destinationerne, hvor vores hoteller er, koncepter og mulighederne hos Clarion Hotel, Comfort Hotel og Quality Hotel samt alle fritstående hoteller. Længst nede er der en oversigt over alle byer hvor du kan leje lokaler. Velkommen!

For dig, der leder efter et lokale til mødet, årsmødet, jobsamtalen, kickoff eller konferencen, har vi gjort det superenkelt at få et overblik over udbuddet af lokaler på destinationen, som du er interesseret af. 

Hvor vil du rejse?

På siden for din valgte by kan du filtrere søgeresultatet og se hotellerne, som matcher dine ønsker. Har du brug for et lokale for 500 deltagere? Vil I slappe af i en sauna efter mødet eller spise middag sammen, så kan du filtrere dit resultat efter det. Du får også et hurtigt overblik over antallet af lokaler og hotelværelser, der er på respektive hoteller, samt hvor mange deltagere der får plads i det største lokale. Med kortoversigten får du hurtigt en anelse om hvor hotellet ligger og kan vælge den naturskønne beliggenhed eller citypulsen - du bestemmer! Når du er klar til at sende din forespørgsel, kan du sende den til alle hoteller, du er interesseret af, på samme tid. Det smarte med vores konferencebooking er, at du kan lægge alle hoteller, du er interesseret af, til og sende en forespørgsel til alle hoteller på samme tid. 

Gem dine favoriter

Vil du gemme dine yndlingshoteller? Klik på den grønne knap under hotelnavnet, så gemmes hotellet til du er klar til at sende en efterspørgsel.

Nysgerrig om et bestemt hotel?

Vil du vide om hotellet har træningslokale, parkeringspladser, restaurant, bar eller måske pool? På hotellets informationsside får du mere at vide om hotellet. Vælg din destination længst nede på siden, og klik derefter på hotellet, du er nysgerrig over.  

Sådan sender du en lokaleforespørgsel

Det lille grønne ikon tager dig til formularen for at sende en forespørgsel. Udfyld dine ønsker og klik på knappen "Fortsæt" for at se en opsummering. Derefter er det bare at sende din forespørgsel afsted. Vi ses snart på vores hoteller!

Læs mindre

Nu kan du booke møder online

På Nordic Choice Hotels kan du direktbooke mindre møder online på et udvalg af vores hoteller. På Book a meeting kan du blandt andet se pris og tilgængelighed for et specifikt konferencelokale, se 360-billeder, bestemme møblering, bestille mad samt booke og betale for mødelokalet direkte.

Vælg og book mødelokale nu
Hybridmøder

Pak din kuffert - det er tid til et eventyr!

Nogle gange kræver udfordrende tider simple løsninger. Et hybridmøde finder sted på flere steder på samme tid med både face-to-face og moderne digitale oplevelser! Hvor coolt er det ikke at dele scenen med din chef, når I faktisk er 100 kilometer fra hinanden!

Læs mere om hybridmøder

Lokaler i mere end 100 destinationer

Nordic Choice Hotels mødelokaler findes på over 100 destinationer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Litauen. Fra København og Malmø i syd til Tromsø i nord. Fra Bergen i vest til Helsinki i øst - og alt mellem!

Vores kæder

Vi ved, at du, som besøger os, er unik. Er du traditionel, moderne, historienørd, først med det seneste eller måske alt i ét? Lige så unik som du er – lige så unikke er vores kæder. Vælg og vrag mellem koncepter og lokaler herunder!

Clarion Hotel®

På Clarion Hotel® kan alt ske. Det forudsigelige møder det uventede. Mulighederne er mange, begrænsningerne er få. Mødet mellem to personer er lige så vigtigt som det mellem 3000 konferencegæster. 

Med konferencehoteller i bymidten og tæt ved store lufthavne finder du altid et Clarion Hotel® tæt på din ønskede destination.

Se alle hoteller her

Quality Hotel™

Livet er et eventyr! På vores Quality Hotel™ er der plads til glæde, latter, udfordringer og nye oplevelser. Her er alt ordnet så du skal få en så smidig og vellykket oplevelse som muligt. 

Quality Hotel™ findes i hele Skandinavien, både i storbyer og mindre byer. Ved de fleste hoteller findes der egen parkering og mange konferencelokaler i forskellige størrelser. Vi ses på Quality Hotel™!

Se alle hoteller her

Comfort Hotel®

Lokalerne i Comfort Hotel® er perfekte til de dage, hvor du har brug for at sikre en ny aftale, mødes med en ny forretningspartner eller bare sidde out of office i nogle timer. Og hele tiden er du så centralt placeret som det går, midt i centrum!

Vores hoteller ligger altid supercentralt, og her får du en afslappende atmosfære, urban følelse og design samt de seneste digitale løsninger – hele tiden med fokus og og respekt for Moder Jord. Og det måske bedste af det hele: prisen er utroligt overkommelig.

Se alle hoteller her

Fritstående hoteller

Alternativet for dig, der er på udkig efter en helt unik plads til konferencer. En plads, som ofte er en destination i sig selv. Vores fristående hoteller tilbyder præcis det – enestående, sjældne og unikke pladser og faciliteter for konferencer, møder og fester. 

Her findes der alt fra spa og fjelde til city og luksus. Se hele tilbuddet her!

Se alle vores konferencehoteller
2.564.413.004 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.