Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

About Nordic Choice Hotels

Firmaaftale

På tide at få gang i firmarejserne igen? Vi står klar til at tage imod dig og alle dine 2 eller 200 kollegaer, på vores over 200 hoteller i hele Norden.

 
Uanset om dit selskab forventer 50 eller 5000 hotelnætter under året, kan du stole på, at dine ansatte får en god pris hos os. Vi tilpasser aftalen til deres behov - send os dine firmaoplysninger, så tager vi kontakt med et uforpligtende forslag.
 
Lyder gode priser i hele Norden godt for dig?

Ansøg om en firmaaftale ved at udfylde et interesseskema med information om dit firmas forventede rejseplaner, så kontakter vi dig med et forslag på en skræddersyet aftale.

 

Send interesseskema

 

Færre end 50 hotelnætter pr. år?  

Forventer du mindre end 50 hotelnætter pr. år? Eller ønsker du en enkel engangsbetaling for at slippe for at føre rejseafregning? Hvorfor ikke købe et hotelpas med 10 nætter til de ansatte? Passet, 10 Times Business, er ikke personligt, og kan bruges af flere ansatte af gangen. Mere praktisk bliver det ikke!

10 Times Business hotelpas er tilgængeligt på svensk og norsk. 

 

10 Times Business - Norsk

10 Times Business - Svensk

 


 

4 fordele med firmaaftale hos Nordic Choice Hotels

Du finder os næsten overalt: Med over 200 hoteller i både storbyer og mindre byer på over 100 destinationer i Norden, kan du stole på at dine ansatte kan nyde godt af sine rabatter og medlemsfordele, hvor end forretningerne fører dem hen.

Gode priser: Med firmaaftale får du og dine kollegaer rabatter på alle overnatninger hos os. 

Enkle løsninger: Firmaaftalerabatten kan tilkobles de ansattes medlemskontoer, så de enkelt kan booke hotelværelser til rabatterede priser helt selv.

Samfunds- og miljøfokus: Er dit firma bevidst om sin påvirkning på omverdenen? Så fint, det er vi også! Sammen med vores gæster arbejder vi ihærdigt for at reducere vores økologiske fodaftryk, og gå foran som et eksempel på, hvordan man kan drive hoteller på en samfunds- og miljøvenlige måde gennem vores bæredygtige koncept, WeCare. Men tag ikke vores ord for det - se Sustainable Brand Index™, hvor Nordic Choice Hotels konsekvent ligger på toplisten over de mest bæredygtige hotelkæder i Norge og Sverige. Læs mere om WeCare og hvad vi gør for at bane vejen for en bæredygtig fremtid i hotelindustrien.

 

 


 
Book hotellet hurtigt og nemt

For at booke hotelværelse med firmarabat, skal dine ansatte være medlemmer i Nordic Choice Club. Medlemskabet er personligt, og hver ansat kan enkelt tilmelde sig selv. Det er selvfølgelig gratis, og man får en række fordele, som kan bruges både som overnatningsgæst og når man passerer i forbifarten. Book dit ophold på vores hjemmeside eller app, og få en oversigt over alle dine bookinger i appen. Læs mere og hent appen her.

  

Bliv Nordic Choice Club-medlem

 

 
Spørgsmål? Vi har svaret!

Du er hjertelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om firmaaftaler. Send os en e-mail på agreement@choice.no - vi høres!

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.