MenuLuk
Nyt, smart & flot

Arlanda bliver Sveriges nye store messeområde – og der bygges et nyt hoteltårn!

Publiceret: 25 juli 2018

En af nyhederne, som Nordic Choice Hotels’ grundlægger Petter A. Stordalen kunne afsløre under pressemøde 15. juni, er opførelsen af yderligere et hoteltårn, som skal ligge i forlængelse af det nuværende Quality Hotel Arlanda XPO, som dermed får 419 hotelværelser og giver bedre forudsætninger for at tiltrække flere og større messer og møder i Arlandaområdet. En stor del af den nye lufthavnsby bliver et messeområde, som får navnet Scandinavian Xpo.

Scandinavian Expo at Stockholm Arlanda Airport

Der er store planer for Arlandaområdets nye lufthavnsby, som får navnet Airport City Stockholm!

"Arlandas potentiale er enormt, og jeg er glad for, at vi har mulighed for at bidrage til udviklingen i området", siger Petter A Stordalen.

Under pressemødet om de nye bygninger i nærheden af Arlanda holdt Petter endnu en af sine inspirerende taler, som selvfølgelig fik et stående bifald!

Petter A. Stordalen med personalet på hotellet.

”Du vil ikke kunne genkende det om to år”

Personalet på Quality Hotel Arlanda XPO ser frem til renoveringen. Nu begynder arbejdet med at bygge et fantastisk hotel med et kæmpe messeområde.

Tobias Pettersson ved det nuværende receptionsområde.

– Det bliver helt fantastisk! Du vil ikke kunne genkende det om to år. Nu arbejder vi på, hvordan det præcist skal se ud, fortæller Tobias Pettersson, der er General Manager på Quality Hotel Arlanda XPO.

Når det gælder bygningens udseende, er det klart, at det bliver endnu et tårn, men man har endnu ikke lagt sig fast på det færdige design. Det, som virkelig giver et løft, er, at hotellet og konferenceområdet vil opleves som en sammenhængende enhed efter renoveringen. Tobias Pettersson udtaler følgende:

– Det andet tårn bliver lige så højt som dette, eller lidt højere, og de bliver bundet sammen af en slags bro. I dag ligger konferenceafdelingen et stykke fra hotellet, men nu vil det føles som et hotel med et messeanlæg. Det fortjener vi!

Gæsterne kommer ikke til at mærke meget til renoveringen og udbygningen.

– Vi vil have åbent hele tiden, og vi kommer til at renovere taget en smule. Vi vil gøre vores bedste for, at gæsterne ikke bliver forstyrret, men i stedet bliver nysgerrige omkring, hvad der skal laves, afslutter Tobias Pettersson.

Sig farvel til halvtriste lokaler og uinspirerende omgivelser – og goddag til Sveriges smarteste messeområde med en god beliggenhed ved Arlanda. Nordic Choice Hotels satser stort og bygger et hoteltårn midt i det nye Scandinavian Xpo! Ses vi?

Om det nye hoteltårn

Seneste indlæg