Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Hotel Riviera Moss ,  Norge

Hotel Riviera

Moss,  Norge Opening 8. juni 2023

Hotel Riviera åbner dørene til en herlig luxury-oplevelse, medio 2023 i Moss. Med 172 værelser, konference- og selskabslokaler, restaurant og bar direkte ud mod en ny strandpromenade og en topetage med spa og velvære, som skuer ud over fjorden.

Hotel Riviera 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Brasserie Bon Vivant

Brasserie Bon Vivant er hotellets heart & soul, men også bydelen, Verkets, midtpunkt, med sin varme, uformelle atmosfære. Nærheten til havet kan altid mærkes på Riviera, med dagens fangst fra havet, i tillæg til lokalt kød og økologiske grøntsager, blandt andet dyrket på den anden side af fjorden.

Riviera Bar

Riviera Bar er en unik oase med udsigt mod Jeløya og Oslofjorden. Pation er åben året rundt, og udstyret med vandbåret varme, varmelamper og skydevægge, så også de køligere aftener kan nydes ude. Vi serverer menuer fra Brasseriet og cocktails fra baren, sammen med musik tilpasset til den specielle chill out-stemning.

Riviera Beachclub

Rivieras udeservering i sommerperioden er det perfekte mødested for venner, kollegaer og familie. Udeserveringen har direkte afgang til havnepromenaden og udsigt til bystrand og Jeløya.

Riviera Sunset Club

Hos vores eksklusive tagterrasse finder du spa- og velværefaciliteter, tagterrasse og cocktailbar. Efter solnedgang åbner Riviera Sunset Club. En eksklusiv klub med gove vibes, cocktailbar, delikate småretter og adgang til lounge, Night Spa og bassin. Nyd de sene nattetimer i Riviera Sunset Club på 14. etage. Riviera Sunset Club kan lejes eksklusivt ved forespørgsel.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.102.004 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.