Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Sommerro Oslo ,  Norge

Sommerro

Oslo,  Norge

Sommerro er huset for hele byen, med stuer, scener og samlingssteder for alle, som vil komme ind forbi, og sovepladser til alle, som vil blive. Sommerro er et sted, alle kan føle sig lidt hjemme, og alligevel langt væk fra hverdagen.

Sommerro 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Ekspedisjonshallen

Ekspedisjonshallen er dit lokale brasserie på Frogner, og vores serveringssted gennem hele dagen. Nyd klassiske favoritter mod en baggrund af Per Krohgs originale freskaer, arbejd fra dit mobile kontor, eller mød venner og kollegaer over morgenmad, frokost, brunch og middag. Atmosfæren er hjemmelig og afslappet. Hver uge fyldes Ekspidisjonshallen af jazz spillet af vores eget husband med forskellige gæstevokalister. Her er dørene altid åbne, og vi glæder os til at ønske dig velkommen!

To Søstre

Hos To Søstre kan du nyde byens bedste Afternoon Tea i elegante omgivelser. Med grønne planter og naturlig lys er scenen sat for en pause for hverdagen. Drøm dig bort i interiørdesign inspireret af Asbjørnsen & Moes eventyr Østenfor sol og Vestenfor måne, med matchende tesæt designet af GRECODECO og William Edwards. Navnet To Søstre har vi hentet fra projektnavnet til Oslo Lysverker, som arkitekterne Bjercke & Eliassen står bag.

Vores britiske køkkenchef, Jonathan Howell, har hentet det bedste fra klassisk traditionel Afternoon Team hjem, og tillagt en Sommerro-twist som er blevet til vores Eftermiddags-te. Vores prisbelønnede konditorteam Jared Juann Lih Chuah og Aziz Muhammad står bag menuen, og det er en rejse fra salt til sødt: først smørrebrød, scones og så søde kager - og du kan spise alt med fingrene. Menuen ændres efter årstiderne og råvarerne i sæson. Vores Champagnevogn tilbyder det bedste fra Les Cinq Filles. Vi tilbyder også en spændende tipsy tea menu, samt et stort udvalg af alkoholfrie drinks.

Vores selvspillende Steinway Grand Piano, et af få i Norge, sørger for en lun stemning med kendte sange sammensat af vores egen musikkurator og jazzpianist, Maren Selvaag.

TAK

På toppen af Sommerro ligger TAK Oslo, en nordisk-japansk restaurant af den prisvindende kok Friga Ronge. TAK Oslo er søsterrestauranten til Stockholm-originalen. Retterne viser Ronges unikke stil, som kombinerer det nordiske og japanske køkken, og fejrer samtidigt det bedste fra Norge med sæsonbaserede, lokale og bæredygtige råvarer. Mens du nyder norske råvarer tilberedt med japanske teknikker, kan du nyde den fantastiske udsigt over Oslo.

Izakaya

Izakaya er en uformel street food- og cocktailbar, drevet af den prisvindende kok Frida Ronge. I etagen over ligger TAK Oslo. Izakaya ligger på hotellets syvende etage, og har udsigt over Frogner, Oslo, fjorden og jorden. Kom ind til et glas sake, en cocktail eller mocktail. Hyg dig med lette snacks eller spis en stor middag - alt i en atmosfære med elegant interiør fra New York- og London-baserede studio GrecoDeco.

Barramon

Barramon, som også kan findes i Mathallen i Oslo, er en traditionel pintxosbar med småbord og spisepladser ved baren. Her får du ægte smag af Baskerland fra Nordspanien. Pintxos er baskisk tapas, delikate smage på et stykke brød. Barramon har et rigt udvalg af forskellige Pintxos, og sammen med spanske vine på glas, er rammen lagt for et uformelt og hyggeligt kulinarisk møde med baskisk kultur.

Plah & Ahaan

Plah & Ahaans thailandske restaurantkoncept er todelet. Plah serverer stor afsmagningsmenu, mens Ahaan tilbyder streetfood og deleretter. Med autentiske smage, stor bar og god plads til besøgende, bliver den thailandske restaurant en ny og spændende attraktion på Solli Plass.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.