Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Tromsø

I Tromsø, også kendt som Nordens Paris, vil du møde en vild kombination af rå natur, magiske øjeblikke og varme mennesker.

Vil du have en pakke? I Packtivity kan du vælge mellem oplevelser og aktiviteter, du kan booke på samme tid som hotelopholdet. Dejligt!

Bo på en af vores fem hoteller, midt i Tromsø og oplev nordlys, bælgmørke og arktisk eventyr af den seriøse slags! Hotellerne er alle beliggende i byens centrum, kun 10 minutters kørsel fra Tromsø lufthavn, Langnes. I Tromsø kan du tage en pause i den historiske Ølhallen, Tromsøs ældste pub, og tjekke Mack Brewery ud.

På et af vores hoteller kan du også slappe af i byens eneste udendørs boblebad på hotellets tag. Er du heldig vil aurora borealis står for underholdningen med sit lysshow over den nordnorske himmel. Hvis du kan lide højder, potentiel frisk brise og panoramaudsigt er det værd at tage svævebanen op til Storsteinen, hvor der er både café og udendørs udsigtspunkt.

Ikke mindst må du se den velkendte Ishavskatedral med koncerter og kulturelle arrangementer, og for hele familien er det arktiske oplevelsescenter Polaria et spændende sted at tilbringe dagen. Om sommeren kan du heller ikke undgå at opleve midnatssolen. Sommer i Tromsø er også perfekt til RIB ture og krydstogter på fjorden eller måske frister det med havkajak og gletscherture?

Læs mindre
5 hoteller i Tromsø

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.