Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Sverige

Se alle hoteller i Haninge, Sverige
  • Superior dobbeltværelse med dobbeltseng, sofa, gul væg og siddeområde på Quality Hotel Winn Haninge
  • Standard dobbeltværelse med dobbeltseng med puder og tæppe hos Quality Hotel Winn Haninge

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Sverige

Quality Hotel™ Winn, Haninge er Sveriges mest tilgængelige hotel. 20 min syd for Stockholm med 126 totalrenoverede værelser og 15 nye konferencelokaler – et konferencehotel tilgængeligt for alle.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Uanset om du bruger kørestol, har syn- eller hørelsesnedsættelse, eller en form for allergi, kan du få et bekvemt ophold hos os. Med gennemgående funktionelt design er Quality Hotel Winn, Haninge tilgængeligt for alle, lige fra ankomst til afrejse. 

Tilgængelige lokaler og hotelrum for fysisk handicappede

Allerede ved indcheckning mødes du af en receptiondisk med en lavere sektion og stokkeholder. Her går det udmærket at slå sig ned på en stol, hvis du har svært ved at stå op i længere tid. I lobbyen findes der flere selskabsspil at låne, tilpassede for forskellige handicap. Også restaurantbaren har en lavere del, og i mødelokalerne er der lave eller ingen tærskler. Og har du brug for hotelværelser tilpasset til dine behov, så har vi 12 fuldt handicaptilpassede værelser, og 11 værelser uden tærskler eller brusevægge - alt for bedre fremkommelighed. 

For gæster med nedsat syn

På hotellet finns ett talande taktilt stråk via en app (Tactile Flooring by Matting) som leder till receptionen, restaurangen samt hissar. Självklart är ledarhundar varmt välkomna - de får en egen filt och vattenskål på rummet.

I vår restaurang erbjuder vi inlästa menyer som tillsammans med programmet Blipsay går att få upplästa i sin telefon via en QR kod. Det finns även 3 hotellrum som är helt anpassade för gäster med synnedsättningar.

For gæster med nedsat hørelse

I receptionen findes høreforstærkere og vibrerende vækkeure, som vækker ved brandalarm, til udlån. Er du her til møde eller konference, så findes faste teleslynger monterede i vores største mødelokaler, og ellers findes bærbare teleslynger, som installeres ved behov. Vi har også 3 hotelværelser tilpassede for personer med nedsat hørelse, hvor der er installeret blitzlys. 

Allergier

Allergisk? Du behøver ikke bekymre dig. Gluten- og laktosfrie produkter fåes altid på anmodning, og i køkkenet forbereder vores kokke lækker specialkost til dem, der har brug for det. Vi bruger desuden kun vaskemidler på hotellet. 

Vores tilgængelige hotelrum

12 fuldt handicaptilpassede værelser

1 fuldt handicaptilpasset suite

11 værelser for kørestolsbrugere

3 værelser for gæster med nedsat syn

3 værelser for gæster med nedsat hørelse

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.