Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Sign Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Sign

Stockholm,  Sverige

Velkommen! Her finder du lyse hotelværelser med skandinavisk design, fleksible konferencelokaler, bar og restaurant Kitchen & Table Norrmalm samt Selma City Spa med opvarmet udendørspool, sauna og spabehandlinger. Vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Hotel® Sign 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til restaurant Kitchen & Table Norrmalm, skabt af stjernekokken og entreprenøren Marcus Samuelsson, hvor en grønnere og mere klimasmart menu står i fokus!

Restaurant

På Kitchen & Table Norrmalm mødes man af en kulturel og kulinarisk oplevelse, hvor smagene inspireres af det mangkulturelle Manhattan i kombination med influencer fra Nordens traditionelle tilberedningsteknikker. Moderne tolkninger af rustikke klassikere, hvor køkkenet behandler jordens resourcer med stor respekt. Urban Garden kaldes den centrale del af menuen, hvor afgrøder udgør grunden og animaliskt protein tilføjes som eftertragtet tilbehør.

Restauranten er åben alle ugens dage, og her serveres både frokost, brunch og middag. Book bord her >> 

Restaurantens bar indtager positionen som en "Sustainable Bar" med et tydeligt ønske om at minimere organiskt affald. "Zero Waste Bars" er et begreb, som er slået stort igennem internationalt de sidste år, hvor al produktion ses over og analyseres. Her finder du Classic's og Not so Classic's cocktails, som du sent glemmer!

Varmt velkommen til grøne smagssensationer blandt kunst, design og musik. Her tilbydes coffee shop-morgenmad, frokost, middag, brunch og cocktails samt DJs hver fredag og lørdag. Læs mere her!

Rooftop Bar

På hotellets 8. etage finder du vores Rooftop Bar. Her serveres friske salater og læskende drikkevarer under sommerens varme måneder.

Morgenmad

Hver morgen dækker vi op til dagens vigtigste måltid - morgenmaden - i vores morgenmadssal. Her finder du et stort udvalg af økologiske og Fairtrade-mærkede alternativer, som får din dag til at starte på den bedste mulige måde. Læs mere om morgenmaden her.

Med reservation for ændringer. Kontakt hotellet for mere information.

Bestil bord

Velkommen til Kitchen & Table Norrmalm! 
Book dit bord online her >>

Kontakt os for mere information på 
+46 8 676 98 50 eller via norrmalm@kitchenandtable.se

Kitchen & Table Norrmalm

Se de aktuelle åbningstider her.

Rooftop Bar

Åbent om sommeren

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.407.002 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.