Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Hudiksvall Sverige

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference- og mødelokaler i Hudiksvall

Er du i gang med at booke møde- og konferencelokaler i Hudiksvall? På konferenshotellet Quality Hotel™ Statt med aner fra 1878 er der konferencemuligheder til alt fra det lille møde til det store kickoff.

Hvis du søger konferencelokaler-, møde-, messelokaler eller det perfekte sted til dit event i Hudiksvall, er du kommet til rette sted. Vi hjælper selvfølgelig med at imødekomme dine behov og ønsker, uanset om du vil arrangere kurser, en rigtig festaften med en tre-retters middag eller ønsker at skræddersy teambuildende aktiviteter. Efter dagens arbejde, brainstorming og teamwork kan du og dine konferencekolleger geare ned i hotellets relaxafdeling, som har både pool og sauna. I kan også spise frokost eller afslutte mødet med middag på hotellets restaurant O’Learys, som serverer forskellige hamburgers, fish'n chips, kød og gode salater i et traditionelt, amerikansk sportsbarmiljø. 

Konferencehotellet ligger i det centrale Hudiksvall med gåafstand til butikker og fornøjelser. Der er blot 10 minutters gang til Hudiksvalls centralstation, mens Sundsvall Lufthavn, Midlanda, ligger ca. en time i bil mod nord. Det er kort sagt nemt for konferencegæster og kursusdeltagere at nå hotellet.

Udtrykket Glada Hudik opstod i slutningen af 1800-tallet, da de store træmagnater levede det søde liv i Hudiksvall og drak punsch på det nybyggede byhotel. Mange af hotellets lokaler bringer minderne tilbage fra denne tid, ligesom beliggenheden er et fremragende udgangspunkt til at opdage Hälsingland kultur og natur. Tag kollegerne med og udforsk bjerggrotter, vandreruter i Ekoparken eller sejl kajak i skærgården. Eller hvorfor ikke lægge et besøg i de gamle Hälsingegårde?

Velkommen til Glada Hudik!

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.