Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Østersund Sverige

2 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konference i Østersund og på Frösøen

Skal du booke kursus- eller konferencelokaler i Østersund? Vi har konferencehoteller i både det centrale Østersund og på den smukke Frösø, som klarer alt fra det lille møde til den store kickoff.

Beliggende på Prästgatan midt i Østersund tilbyder Clarion Hotel® Grand Östersund det perfekte sted til mødet eller konferencen. Du behøver ikke at tænke på noget; her er der helhedsløsninger med lokaler, mad, aktiviteter og overnatning, uanset om du planlægger møde, konference eller et mingleevent. Som byens største hotel er der desuden alle muligheder for at booke lokaler til events som bryllup, udstillinger eller fødselsdagsfester. Det er nemt at komme til Clarion Hotel Grand Östersund; der er 1 kilometer til Østersunds centralstation og 10 minutter med bil fra Åre-Östersund flyveplads.

Vores andre konferencehoteller er sammen med sin nabo, Frösø Park Arena, Norrlands største mødeplads. På Quality Hotel™ Frösö Park kan du vælge og vrage mellem små og store mødelokaler, eller hvorfor ikke booke virksomhedens kongres her? Der er plads til 2500 personer. Koncert, messe eller banket – det er en smal sag. Quality Hotel Frösö Park ligger på Frösøen, bare 3 kilometer fra Åre-Östersund flyveplads. Østersunds centrums tilbud og fornøjelser ligger heller ikke alt for langt væk med sine 7,5 kilometer.

Når det bliver tid til teamaktiviteter har Østersund meget at tilbyde. Med fjeldverdenen lige ved hånden, er der flere udflugtsmål for den friluftsinteresserede. På Frösøen er der flere kultur- og naturstier at vælge imellem. Vil du komme ekstra tæt på dyrene, er her også en af Sveriges største dyreparker, Frösö Zoo. Eller lær mere om Østersunds bedst kendte væsen, Storsjöuhyret, på Jamtli (Jämtlands lensmuseum). Der finder du en udstilling helt dedikeret byens meget populære Storsjöuhyre.

Læs mindre
2 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.