Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Nordic Choice Club

Book bonusnat

Har du optjent mere end 7.500 bonuspoint? Så har du muligheden for at booke en bonusnat på et af vores hoteller. Her kan du læse mere om de forskellige bonuspoint, og hvordan du gør.


Hvad er en bonusnat?

En bonusnat er en hotelovernatning, som du som medlem af Nordic Choice Club har mulighed for at booke og betale med dine optjente bonuspoint. Du bor i et af hotellets standard dobbeltværelser (2 personer), hvor morgenmaden indgår, hvis der ikke er angivet andet. Ønsker du at booke en bonusnat og udnytte dine bonuspoint, skal du have optjent mindst 7.500 bonuspoint. 

Sådan booker du en bonusnat

Du booker en bonusnat ved at logge ind på Min side. Du kan også booke din bonusnat via Nordic Choice Hotels’ kundeservice på telefon +47 22 33 42 00 eller via e-mailadressen booking@choice.no.

Vil du booke en bonusnat på Yasuragi? Det gør du direkte hos hotellet, via telefon eller e-mail.

Hvordan fungerer det?

Når du er medlem af Nordic Choice Club, kan vi tilbyde dig en række fordele, og du har mulighed for at anvende dine bonuspoint på de ønskede ting. Derfor tilbyder vi hver dag et begrænset antal bonusværelser på alle vores hoteller. Eftersom vores mest populære destinationer og cityhoteller ofte bliver booket ret hurtigt, anbefaler vi, at du booker din bonusnat i god tid før den ønskede ankomstdag. Så er der en større chance for, at du får lige præcis det hotelværelse på den destination, du så gerne vil besøge. 

Hvor meget koster en hotelnat i bonuspoint?

Det afhænger meget af, hvor du vil bor, og hvilken type hotel du går efter. Har du formået at optjene 7.500 bonuspoint? Tillykke! Det rækker til en hotelovernatning på mange af vores hoteller. Har du skrabet endnu flere point sammen? Så har du muligheden for at besøge nogle af vores mere luksuriøse spahoteller eller hvorfor ikke vælge vores populære cityhoteller? Nedenfor kan du se, hvilke hoteller du kan bo på med dine optjente bonuspoint. Vi byder dig hjertelig velkommen til Nordic Choice Hotels!

Bonusnat i Europa

Når du har opnået 10.000 bonuspoint, har du også nok til at booke en bonusnat hos udvalgte Nordic Choice Hotels i Europa. Se mulighederne i Europa her.

2.564.378.001 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.